VIŠE OD 10 GODINA SU U LJUBAVI Ivana Selakov ne želi da stane na ludi kamen, sada je pevačica otkrila šokantan razlog
Foto: Printscreen/Foto: instagramprintscreen

Več godinama unazad popularna pevačica Ivana Selakov jedna je od najtraženijih na javnoj sceni, a s obzirom da je majka, ne krije da nije ni malo lako uskladiti porodične i poslovne obaveze.

Iskreno muzika jeste moja najveća životna ljubav osim porodice i uvek će biti deo mog života, ali kako sam postala majka logično je da mi dete bude prioritet i da svo moje slobodno vreme bude usmereno na nju, ali uspevam da uskladim muziku i privatan život – objasnila je Ivana.

Više od decenije uživa u ljubavi sa partnerom Peđom, a ono što se mnogi pitaju je da li će pevačica konačno napraviti svadbu i udati se za svog izabranika.

Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati sa zajedno –ispričala je nedavno Ivana.

VIŠE OD 10 GODINA SU U LJUBAVI Ivana Selakov ne želi da stane na ludi kamen, sada je pevačica otkrila šokantan razlog

Printscreen

 

Inače, malo ko zna da su se Ivana i Peđa upoznali preko društvenih mreža. Njihova ljubav započela je davne 2088. godine i to dopisivanjem putem Fejbuka nakon čega su se upoznali i uplovili u romansu koja je danas krunisana njihovim najvećem bogatstvom, naslednicom Krunom.

Iako, Peđa za Ivanu često čini veoma lepe stvari, pevačica se prisetila jednog gesta koji je posebno oduševio.

Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš– ispričala je jednom prilikom.

HOLIVUDSKA GLUMICA ČESTITALA SEVERINI ROĐENDAN Pevačica počastvovana ovim gestom, pa se pohvalila svima (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading