STARLETA AKCIJALA NA ROĐENDANU TAKIJA MARINKOVIĆA SA 30 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM Uvijala mu se i skakala na njega, a onda je krenula sramna radnja, prizor je skandalozan! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Taki Marinković, otac Maje Marinković sinoć je u jednom prestižnom hotelu proslavio rođendan u društvu prijatelja i saradnika sa estrade, međutim, trenutak slave ukrali su mu starleta Deniz Dejm i Vita Tarot.

Naime, poznata starleta Deniz Dejm igrala je i uvijala se u krilu Vite Tarota, a u jednom trenutku su počeli da se ljube pred svima.

Videli su se i jezici, a mnogi su komentarisali da je ovo previše degutantno budući da je on od nje stariji preko 30 godina.

Inače, nekadašnja zadrugarka Deniz Dejm ne prestaje da iznenađuje vizuelnim promenama. Ona se sada pojavila kao druga osoba, plava perika, takne obrve i zanimljiva šminka kao iz devedesetih. Sve je ostavila u šoku a mnogi je na prvu nisu prepoznali.

Podsećanja radi, Deniz Dejm je i u rijalitiju uspela da šokira javnost kada je imala intimne odnose sa tadašnjim rijaliti cimerom Stefanom Mihićem tokom žurke u kupatilu.

PROCURILA ŠOK FOTKA SEVERINE VUČKOVIĆ Niko ne može da je prepozna, šta joj se desilo?! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading