NAŠA POZNATA PEVAČICA JE UNUKA BABA VANGE! Od nje je nasledila izraženu intuiciju, a evo šta kaže za čuvenu proročicu
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Danijela Vranić otkrila je jednom prilikom da joj je Vanga bila baka i istakla je da je sa svojim ocem puno govorila o njoj.

-Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici- rekla je pevačica jednom prilikom.

Vranićeva je istakla da veruje da je od Vange nasledila snažnu intuiciju iako joj ona nije bila rođena baba.

-Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome- rekla je tad pevačica

-Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu- dodala je Vranićeva za "Kurir" tom prilikom.

NEKI ĆE DA PUKNU OD MUKE Danijela Dimitrovska zavela bivšeg muža Monike Beluči, mazi je po nogama i zavodi (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading