Danijela Vranić
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Danijela Vranić, koju su mnogi nazovali "kraljicom splavova" povukla se sa scene na vrhuncu popularnosti.

Poznata je po hitovima "Voli me, ne voli", "Da ne vidi ona", "Ti mi nisi siguran", "Bogata poznata", a publici je ipak najomiljenija balada koju je snimila sa sa Acom Lukasom, "Niko kao ti", nakon koje su pokrenute i spekulacije o romansi sa pevačem.

Danijela je oduvek bila u žiži interesovanja svih medija, a ova lepotica iz Valjeva harala je estradom i gradskim lokalima, te je prva na sceni dobila nadimak "kraljica splavova". Pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, kojima je često pevala na proslavama, ali je jednom prilikom ispričala i da je njihova udvaranja oštro odbijala.

VRTELA JE MOĆNIKE OKO MALOG PRSTA, HARALA JE MUZIČKOM SCENOM Odjednom nestala, gubi joj se svaki trag, evo šta se zapravo dešava sa Danijelom Vranić!

Printscreen

 

- Svima! Rekla sam svakom ko je pokušao da mi nametne tako nešto. Jednostavno sam rekla da to nije muzika, i nikad nisam bila izričita i bezobrazna prema njima. Mi smo se svi srodili tako, oni su svakodnevno dolazili da me slušaju i prihvatili su te moje stavove. Ja sam želela da se ljudi zabave i dobro provedu na mom nastupu, a ne da pravimo probleme i izazivamo takve situacije, a upravo bi se to desilo da sam ispunjavala želje i pevala sve što bi neko poželeo. Baš zbog svega toga, ja sam to što jesam, rekla je ona i otkrila zbog čega je bila obezbeđenje svome bendu.

VRTELA JE MOĆNIKE OKO MALOG PRSTA, HARALA JE MUZIČKOM SCENOM Odjednom nestala, gubi joj se svaki trag, evo šta se zapravo dešava sa Danijelom Vranić!

Printscreen

 

Danijelinu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola.

Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Pisalo se i da je bila bahata, da je pretila policiji i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili. U zatvoru je tada provela jednu noć, a Danijela je kasnije isticala da nije bila uhapšena zbog alkohola niti da je u zatvoru bila zbog trežnjenja.

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pevačica znatno ugojila, te i rešila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.

VRTELA JE MOĆNIKE OKO MALOG PRSTA, HARALA JE MUZIČKOM SCENOM Odjednom nestala, gubi joj se svaki trag, evo šta se zapravo dešava sa Danijelom Vranić!

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2017. godine.

Kako je za Kurir ispričala njena proijateljica, pevačica sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom.

- I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna - rekla je prijateljica za pomenuti medij.

"SA DEVET GODINA SAM OSTALA BEZ MAJKE" Životna priča naše pevačice tera suze na oči, prošla kroz horor i pakao, evo na šta je sve bila primorana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading