LJUBILA TATINE KOLEGE Topalkova ćerka je imala više momaka iz pevačke branše, a ovo je spisak onih sa kojima su je povezivali!
Foto: Youtube/Printscreen

Helena Topalović trenutno čeka bebu sa 10 godina starijim biznismenom Draganom Aleksićem, pored koga, kako pišu mediji, uživa u izobilju i luksuzu.

Atraktivna brineta je i ranije privlačila pažnju javnosti detaljima iz privatnog života, a na spisku njenih partnera bilo je i nekoliko kolega njenog tate.

Helena je pre desetak godina bila u emotivnoj vezi sa pevačem Jocom Stefanovićem.

Par je bio zajedno godinu dana, a posle tri godine, pisalo se da je bila u vezi sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem.

Njih dvoje su, navodno, krili vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

Godinu dana kasnije Helena je osvojila još jednog tatinog kolegu i to Slobu Vasića. Njihova emotivna veza bila je burna budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju svađali. Nije ni bila dugog veka, posle sedam meseci rešili su da svako krene svojim putem.

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom "Granda" – Milošem Vujanovićem, koji je danas oženjen Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik. Međutim, oni su tvrdili da su samo prijatelji.

A onda se pričalo da je Helena bila u višemesečnoj romansi sa Damirom Džumhurom, a posle njega je stupila u vezu sa sadašnjim suprugom Draganom Aleksićem, kojeg je donedavno krila od javnosti.

OŽENIO SE SIN MERIME NJEGOMIR Na svadbi pevala Ana Bekuta, a mladoženja stavio ovu kapu na glavu, ima posebno značenje! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading