SAZNALA POL BEBE! Helena Topalović pokazala trudnički stomak, pa poslala snažnu poruku (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Helena Topalović potvrdila je vest da čeka prvo dete sa svojim suprugom Draganom Aleksićem. Naima, ona je na Instagramu objavila fotografije sa "Baby shower-a", gde su bili baloni u plavoj i roze boji, ali ona nije otkrila pol bebe.

Helena se snimala, dok nije skidala osmeh sa lica, a uz to pokazala je i trudnički stomačić.

- Kao prvo.. Za dobar brak potrebno je dvoje dobrih.. Živim sad, kao i uvek, maksimalno voljena i pažena. I kao drugo.. Hvala mom najboljem suprugu i hvala mojim najboljim roditeljima na bezuslovnoj podršci. Naša sreća je postala još veća - napisala je ona u opisu.

Ovim povodom oglasio se i njen otac, Milan Topalović Topalko, koji je otkrio i šta misli kakav će njegov zet biti otac.

- Radujemo se. Ja sam bio i takav tata kada je Helena bila mala, da sam je svaki dan vodio u školu do četvrtog razreda, a niko me u školi nije zvao po imenu već su me oslovljavali svi sa "tata", pa mislim da to govori dosta i kakav ću deda biti. A biću najbolji, jer ono što roditelji imaju kao ulogu da sankcionišu kod dece, što će sada imati Helena i Dragan, to sada nećemo morati supruga i ja. Tako da ću biti najbolji deda na svetu - rekao je pevač za 24sedam.

Podsetimo, Helena se udala 2021. godine za biznismena Dragana Aleksića, čiji identitet krije i danas. On ima ćerku iz prvog braka sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević.

NEPREPOZNATLJIVA Danas važi za jednu od najlepših pevačica, a evo kako je Severina izgledala pre svih operacija, šok! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

07.04.2023 17:07

Mislim da nisu trebali objavit ni tu sliku,spol bebe nebitan ionako .Dosadna zenska,zeljna medijske paznje,dobar potomak plasticnih kirurga.

Aleksandra

07.04.2023 17:23

Oni nemaju devojcicu iz prvog braka nego decaka… Inace srecno!