MENE NIKADA NIJE PIPNUO Voditeljka RTS otkrila istinu o odnosu sa Rambom, pa spomenula i koleginicu koju je napao!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Producentkinja emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, Lejla Kašić iznela je javno optužbe na račun muzičara Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje, a sada se ovim povodom oglasila njena koleginica iz Srbije, voditeljka RTS-a Ana Manojlović.

- Interpretator zgodan i vredan. Nju po postovima i komentarima nazivaju glupačom. Traže snimke kao dokaz, a zapravo žele da se javno naslađuju i da presuđuju. Pitaju za šta ju je tačno uhvatio, da dokaže da je napastvovana, a vide detalje, da uživaju, da dodatno ponize. Ni ne znaju da seksualno uznemiravanje nije samo silovanje. Znaju, ali se prave da ne znaju - napisala je voditeljka na Instagramu, pa dodala:

- Poznajem čoveka. Mene nikada nije ni krivo pogledao, a kamoli seksualno uznemirio. Duhovit je inteligentan, širokih pogleda na svet. Volim i njegovu muziku. I sve to ne znači da ova žena laže. Imamo pravo da kažemo ne svemu što nam se ne dopada. Ne nam ne možete oduzeti. Dolaze hrabrije, jače, glasnije, solidarnije generacije žena. Živite sa tim i podržite ih. Biće i vama lepše - poručila je voditeljka "Beogradske hronike".

Inače, nakon što je Lejla Kašić iznela teške optužbe protiv Ramba Amadeusa, muzičar se oglasio na svom "Fejsbuk" profilu, a šta je rekao možete pročitati u našem narednom tekstu.

MENE NIKADA NIJE PIPNUO Voditeljka RTS otkrila istinu o odnosu sa Rambom, pa spomenula i koleginicu koju je napao!

Foto: Printscreen/instagram

 

Lejla Kašić je u svojoj objavi na Instagramu podsetimo napisala i da je "strašno, opasno, problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva".

- To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari - napisala je Lejla Kašić.

Lejla Kašić je u objavi apelovala na sve žene da ne ćute na seksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

- Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je Lejla Kašić.

NE LIČI NA SEBE Glumac uslikan u jezivom izdanju, seda zapuštena brada i neošišana kosa, skandal (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading