SUKOB MUZIČKIH TITANA Senida otkrila kako idu pripreme sa Brenom pa šokirala priznanjem: "Zapranila mi je da jedem"
Foto: Alo/Alo

Lepa Brena, najveća jugoslovenska zvezda, i Senidah, trenutno najpopularnija pevačica u regionu, ukrstiće svoje glasove na letnjoj manifestaciji koja će se održati na Donjem Kalemegdanu.

Ovaj jedinstveni koncept podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine, a publika u sredini odlučuje pobednika. Kroz različite runde, Senidah i Lepa Brena  izvodiće svoje pesme u originalnim i novim aranžmanima, a za Alo! su otkrile da su pripreme već počele.

SUKOB MUZIČKIH TITANA Senida otkrila kako idu pripreme sa Brenom pa šokirala priznanjem:

Alo

 

- Nešto veoma kreativno i nešto novo i drugačije. Mislim da je to jedan lep izazov za Senidah i za moju malenkost -rekla je Lepa Brena, na šta se Senidah nadovezala i priznala da je želela da nastupa s njom.

- Mi smo čak i razgovarale i Brena me je posavetovala da ne jedem pre nastupa - našalila se Senidah.

- Bićemo jako spremne, ovakva vrsta koncerata zahteva velike pripreme. Mi smo razgovarale i dogovorile smo se šta treba da se peva, samim tim smo krenule u realizaciju svega toga. Imaćemo odvojene probe, a onda ćemo imati zajedničke. Biće to jedan originalan i fantastičan susret, i prilika koja će moći da se vidi samo kod nas - objasnila je Lepa Brena, koja će sa Senidom nastupiti 2. juna na Red Bull SoundClashu na Donjem Kalemegdanu.

CECA ODUŠEVILA SVOJIM STAJLONGOM Skupocena bunda ostavlja bez daha (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading