SUDAR MUZIČKIH TITANA! Lepa Brena i Senida progovorile o zajedničkom koncertu (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Najveća zvezda naših prostora, Lepa Brena, i jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Senida, zajednički će održati koncert u vidu muzičkog nadmetanja. Naime, na RedBull Sound Clash-u, koji će se održati na Kalemegdanu 2. juna, obe će pevati hitove svaka na svojoj bini. Brena će izvesti svoje pesme kojima slava ne jenjava decenijama, kao i Senidah svoje - ali će se i legendarna pevačica oprobati u Senidinim trep pesmama, dok će treperka izvesti Brenine narodne hitove.

SUDAR MUZIČKIH TITANA! Lepa Brena i Senida progovorile o zajedničkom koncertu (VIDEO)

Alo

 

-Ovo se prvi put dešava na našim prostorima - rekla je Brena. - Napravićemo spektakularan koncert! Ne želim da otkrivam koje ćemo tajne adute iskoristiti, ali biće originalno i autentično.

Pošto obe u svojim pesmama pevaju o jakim ženama, Senida je rekla:

-U svetu, a i na Balkanu, ženski izvođači vladaju. Najlepše je videti ženu na bini, kako je obučena i kako se kreće. Ja više volim žene da gledam nego muškarce.

SUDAR MUZIČKIH TITANA! Lepa Brena i Senida progovorile o zajedničkom koncertu (VIDEO)

Alo

 

Na pitanje da li bi snimila duet sa Senidom, Lepa Brena je odgovorila:

-Ja prosto ne znam šta bih pevala sa jednom ženom. Šta da pevam, drugarice, sestro, ljubavnice, zavodnice... Postoje tekstopisci, poput pokojne Marine Tucaković, koja bi mogla da napiše tekst za dve žene, a da to bude uzvišeno. Možda bi to sad mogao da uradi samo Filip Živojinović, koji se isklesao kao tekstopisac.

Senida nije krila oduševljenje što će nastupiti sa našom najvećom zvezdom:

-Čast mi je da stanem na binu sa Lepom Brenom koju pratim odmalena i znam sve njene pesme. Brena mi je dala savet da ne jedem pre nastupa! Ja volim sve da jedem, a najviše ćuftice i sarmice. Ako bih išla kod Brene na ručak, to bih volela da probam.

ĐANI ŠOKIRAO SVOJIM STAJLINGOM Tigrasti kombinezon uz čašu piva, peva veliki hit Šabana Šaulića (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading