"SA RONALDA PREŠLA NA DRAGOJEVIĆA" Starleta pozirala u teretani sa Dejanom, a pre njega je uhvaćena sa najpoznatijim fudbalerom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ova kontroverzna novosađanka koja ne krije da voli da bude u društvu poznatih faca pohvalila se druženjem sa bivšim mužem Dalile Mujić i to u teretani. 

Njih dvoje su zajedno vežbali, a onda je pao i selfi u ogledalu. Napucani Dejan je fotografisao dok se atraktivna Biljana naslonila na njegov biceps.

Da li se poznaju od ranije ili ne nije poznato, ali su fotografije završile na njenom Instagram profilu.

Miss Biljana po svemu sudeći voli sportiste pa se jednom prilikom fotografisala i sa Milanom Pavkovim i Mirko Ivanić ispred Marakane.

Ona je najveći fan Kristijana Ronalda koja ga pomno prati po svetu:

- Sačekala sam ga na aerodromu. Kada sam ga ugledala u autobusu komunicirali smo rukama. Htela sam da uđem u autobus i to sam mu pokazala, ali mi je on rekao da je to nemoguće da se izvede. Želela sam da dođem do njega - priča Biljana i otkriva gde ga je sve pratila:

- Bila sam u Budimpešti kada je igrao, pa u Torinu. Volim ga odavno. Vodila sam čak i njegovu fan stranicu. Prvi put smo se upoznali u Budimpešti. Tada se nismo slikali videla sam ga samo usput - rekla je Biljana jednom prilikom za Kurir.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading