PAPRENO SKUPA CICA MACA Milica Dabović poručuje: Ko hoće da gleda moju intimu, neka digne kredit
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović mesecima je u centru medijske pažnje zbog svog profila na platformi za odrasle Onli fans. Redakciji Kurira anonimni izvor dostavio je set novih fotografija Milice Dabović koje je ona, navodno, objavila na ovoj platformi, a u pitanju su ukupno četiri snimka.

Na dva se vidi erotsko izdanje Milice Dabović: ona leži na kožnoj garnituri s raširenim nogama dok rukama skriva međunožje. Deluje da nema donji veš, ali se potrudila da intimu zaštiti. Međutim, jedan od dva, uslovno rečeno, slobodnija snimka potpuna je pornografija.

PAPRENO SKUPA CICA MACA Milica Dabović poručuje: Ko hoće da gleda moju intimu, neka digne kredit

undefined

 

- Jeste-nije Poslali smo bivšoj sportistkinji sve snimke i konkretno je pitali da li su sve slike njene: - Kratko i jasno: fotka intimnog dela nije moja! Ostale su na Onli fansu, dostupne za sve. Da sam planirala tako da stavljam intimu, debelo bih je naplatila. Momci su razočarani što moja intimna regija nije dostupna, je*iga, vređaju me što sam tako odlučila i ostalo mi je malo pretplatnika. Tako da mi je žao, ali odgovor svima njima glasi: za moju pi*ku treba da dignete kredit! - poručilaje Milica.

- Na pitanje da li je sumnja da joj neko smešta, bila je konkretna: - Ceo život mi smeštaju, ali na netu postoji devojaka čija je to fotografija, uspeli smo da nađemo izvornu fotku, tako da sam mirna. Vi znate da ja sve dozvoljavam, da imam razumevanja, ali za takve stvari kidam! To što mi neko namešta je jadno. Nema mojih slika takvih, nisu znali kako drugačije da mi napakoste pa se bave nameštanjem. Očigledno radi Fotošop - zaključila je Dabovićeva.

ONA JE MAJKA HRISTINE POPOVIĆ Malo ko zna da je ova istaknuta glumica nju rodila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading