IZAŠLA JE KAO PRAVI POBEDNIK Nakon teške borbe, naša voditeljka izgleda nikad lepše (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Nina Kolundžija iza sebe je ostavila najteže životno razdoblje i bitku sa tumorom pankreasa.

Iako ništa nije ukazivalo na bolest budući da nije bilo nikakvih simptoma, majka četvorogodišnjeg Luke, koga ima sa kolegom Aleksandrom Gutovićem, borila se sa najvećim strahom dok je godinu dana čekala operaciju.

Foto: Printscreen/Twitter

 

- Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da je problem nešto drugo. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize kako bi se ustanovilo o čemu je zaista reč. Nisam se uplašila, pomislila sam ‒ ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je reč o benignom tumoru. Tada počinju meseci brige i straha – rekla je Nina za „Story“.

Kada je dobila dijagnozu, voditeljka je promenila život iz korena, a ključna stvar bio je režim ishrane. Zahvaljujući zdravoj ishrani nestali su i kilogrami, a Nina je znatno smršala čemu svedoče njene najnovije objave na „Instagramu“.

Nina Kolundžija svojom pojavom sada ostavlja bez daha i dokazuje da 38. nikada nije izgledala bolje.

SA TIM SE BORI ČITAV ŽIVOT Anastasija Ražnatović ima zdravstveni problem, pevačica prvi put progovorila o tome "MENI JE TO PRIRODNO"

Komentari (0)

Loading