ZNAM KO SAM Viki Miljković iskreno o Zvedama Granda: Svoju stolicu ne bih menjala!
Printscreen

Nova sezona "Zvezda Granda" se uveliko zahuktala, prvom krugu se polako bliži kraj, a članica žirija Viki Miljković prokomentarisala je ovogodišnje kandidate.

- Još je rano da komentarišemo, da dajemo neki krajnji sud, ima dobrih. Mnogi iz prethodne sezone nisu u prvom krugu pokazivali sve ono što smo mi kao mentori kasnije uspeli da izvučemo iz njih. Verujem da ćemo i u ovoj sezoni izvući najbolje iz te dece, naučiti ih i pokazati im mnogo toga, ali sada je tek polovina onoga što nas očekuje u prvom krugu - rekla je Viki.

ZNAM KO SAM Viki Miljković iskreno o Zvedama Granda: Svoju stolicu ne bih menjala!

Printscreen

 

S obzirom da je u prethodnoj sezoni pobedio kandidat kome je upravo Viki bila mentor, pevačica je iskreno odgovorila na pitanje da li očekuje da se uspeh ponovi i u ovoj sezoni.

- Nisam ni prošli put ništa očekivala, ali desilo se. Najbolje je kada ništa ne očekujete, pa ako bude onda ste presrećni. Svako priželjkuje pobedu, svako želi pobedu, svako se bori za to, ali ja sam generalno u svom životu i u svojoj karijeri bez prevelikih očekivanja. Kako Bog bude rekao, tako će biti - odgovorila je pevačica.

ZNAM KO SAM Viki Miljković iskreno o Zvedama Granda: Svoju stolicu ne bih menjala!

Printscreen

 

Pevačica je tokom žiriranja u "Zvezdama Granda" nekoliko puta bila osporavana, pa je otkrila da li je Nerminova pobeda uticala na njeno samopouzdanje.

- Osoba sam koja vrlo čvrsto stoji na zemlji i što se tiče pozitivne, ali i negativne strane. Niko ne može da me poljulja kakve god komentare da mi udeli. Najbolje znam ko sam i šta sam, šta znam i šta ne znam. To učim i svoje dete, ali i kandidate. Morate biti svesni ko ste i šta ste, ali i onoga što ne znate da biste učili i radili na sebi. Moje samopouzdanje nije promenjeno, ali sam zbog Nerminove pobede presrećna - objasnila je mentorka.

ZNAM KO SAM Viki Miljković iskreno o Zvedama Granda: Svoju stolicu ne bih menjala!

ATA Images

 

Viki je otkrila i koje savete najčešće daje svojim kandidatima.

- Da budu jako dobri u onome što rade, da veruju u sebe i da ostanu skromni. To nas čini na neki način posebnima. Ako zaboravite ko ste i šta ste do juče bili, to se onda okrene protiv vas - rekla je Viki.

Posao kojim se bavi iziskuje česte promene stajlniga, ali pevačica ostaje verna svom timu.

- Nisam promenil stilistu, veran sam saradnik. Postojim već trideset godina i često menjam stil. Irena je već šest godina moj stilista i ne menjam svoj tim, ja tako volim - objasnila je Miljkovićka.

Promene su dobrodošle, pa su članovi žirija želeli da zamene mesta na kojima sede, međutim Ana i Bosanac se nisu složili sa tim.

- Podržavam ih u tome, ni ja moju stolicu ne bih menjala - kroz smeh je odgovorila Viki.

TROUGAO Ivana Nikolić pobegla od Sandre Afrike

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading