VIKI MILJKOVIĆ JE OVOJ LEPOTICI MAĆEHA! Pogledajte kako izgleda Tašketova ćerka Jelena (FOTO) 20:20 Vip 0
"NEPISMENA I NEVASPITANA!" Opšta pometnja u Zvezdama Granda, članovi žirija urlaju jedni na druge! (VIDEO) 17:00 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ, SANJA VUČIĆ, VIKI MILJKOVIĆ— KOJA JE NAJBOLJE OBUČENA? Elegancija na nivou, imamo i "sportski" momenat, autfiti idealni za kopiranje 16:14
"ZAPOMAGAO JE KAKO NE MOŽE NA NOGE" Viki Miljković progovorila o bolesti sina Andreja: "Nije pomogao nijedan lek" 17:45 Vip 0
ZAŠTO NIKO IZ ZVEZDA GRANDA NIJE BIO NA POMENU SAŠI POPOVIĆU? Pevačica iz žirija otkrila pravi razlog! 22:00 Vip 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"ŠTA TREBA, DA PADAM U NESVEST?" Viki Miljković se vratila u Zvezde Granda nakon smrti brata, pa izjavom šokirala prisutne! 14:40 Vip 0
VIKI MILJKOVIĆ ZBOG POTEZA U CRKVI NAIŠLA NA OSUDU JAVNOSTI Pevačica prekršila strogo pravilo, bez blagoslova sveštenika nije dozvoljeno (FOTO) 17:30 Vip 0
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UZNEMIRAVALA MUŽA POZNATE PEVAČICE Nije se nadala da će joj poziv uzvratiti ona, ovo su svi detalji razgovora! 07:40 Vip 0
"DA TI NIJE ZVEZDA GRANDA, NE BI TE BILO NIGDE" Pevačica zagrmela, pa u studiju nastao muk! 06:00 Vip 1
NAPALI SU JE JER PEVA ODMAH NAKON SMRTI ROĐENOG BRATA Viki se sada obratila: "Moram da se borim, muzika leči sve" 12:55 Vip 0
8 DANA OD SMRTI BRATA VIKI ZAPEVALA: Pevačica sada dobija brutalne kritike: "Sram te bilo, imaš li duše?" 11:05 Vip 0
ŽIVI DALEKO I NIKADA SE NE POJAVLJUJE! Ovo je Tašketova ćerka iz prvog braka, a evo u kakvim je odnosima sa Viki (FOTO) 18:40 Vip 0
"ZVALA ME JE NA TELEFON DA MI PLAČE" Dari Bubamari koleginica preotela pesmu, pevačica otkirla sve detalje razgovora! 11:00 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ NEĆE BITI U "ZVEZDAMA GRANDA", VIKI DONELA ISTU ODLUKU Poznato ime pevačice koja je menja 17:40 Vip 0
VIKI MILJKOVIĆ SE POVLAČI NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE Ovaj pevač postaje član žirija u "Zvezdama Granda" 15:58 Vip 0
ON JE NOSIO SLIKU VLADICE MILJKOVIĆA NA SAHRANI Viki i Taške za njega bi dali sve, jedva stajao na nogama 15:41 Vip 0
SAHRANJEN BRAT VIKI MILJKOVIĆ Pevačica jedva stoji na nogama, uz nju sve vreme suprug, potresne scena na groblju! 14:07 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
Uživo TRI REČI PROMENILE SVE: "Rat je završen" – objava Pezeškijana gromko odjeknula u svetu 07:29 >> 20:53 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 25. JUN Strelac da prati znakove pored puta, Strelac ide na kraći izlet, Rak je raspoložen 19:25