TROUGAO Ivana Nikolić pobegla od Sandre Afrike
Foto: Printscreen/instagram

Iako ima dovoljno lepih i uspešnih a slobodnih momaka za svaku pevačicu, ponekoj se omakne da otme dečka koleginici i da se zbog toga nađe u neprijatnoj situaciji.  

Tako je Ivana Boom Nikolić prošle godine ušla u vezu sa Vladimirom Volkovim koji je u to vreme bio zauzet, i to ni manje ni više nego sa njenom starijom koleginicom Sandrom Afrikom.

TROUGAO Ivana Nikolić pobegla od Sandre Afrike

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako je Prodanovićeva nebrojeno puta isticala kako protiv bivše uraganke nema ništa te da je oprostila i Vladimiru i njoj, Ivana se na snimanju jednog novogodišnjeg programa svim silama potrudila da ne dođe do susreta sa nekadašnjom suparnicom.   

Ne samo da je došla van svog termina kako bi snimanje svog plej-beka odradila pre nego što ova dođe već nijednog trenutka nije želela da sedi u prostoriji u kojoj su bili smešteni ostali pevači sa estrade.

TROUGAO Ivana Nikolić pobegla od Sandre Afrike

Instagram

 

I dok su mnogobrojne pevačke zvezde iskoristile priliku da sednu sa kolegama, opuste se i popiju koju čašicu, bivša uraganka je jurila za tri mlade devojke koje su odnedavno nova postava grupe Harikejn, a sa kojima je došla na snimanje. 

Posebnu pažnju privuklo je to što tokom nekoliko sati provedenih na setu nije želela da skine tamne naočare da bi izbegla eventualni pogled oči u oči sa Sandrom.

Nervozno čekanje na kraju joj se isplatilo, uspela je da završi brže nego što je planirano i napusti prostoriju samo pola sata pre nego je na snimanje stigla Afrika.

Raspoložena i nasmejana, Sandra je pozdravila okupljene kolege i predstavnike sedme sile, a zatim sela i naručila kafu strpljivo čekajući svoj red. 

OGLASILA SE Priča se da je Biljana Jevtić u teškom zdravstvenom stanju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading