MEZIMICI KUPIO STAN Ovo je dom ćerke Željka Joksimovića (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Kada se kao student ćerka Željka JoksimovićaMina Joksimović preselila u srpsku prestonicu živela je privemeno u očevoj vili. Vremenom shvativši da joj treba sloboda, muzičar je mezimici pazario lep stan. Uz pomoć majke Vesne Joksimović ona ga je opremila po svom ukusu.

Naime, dom Mine Joksimović sačinjava rustični nameštaj u kombinacji sa modernim. Pretežno je zastupljena bela boja, ali i crvena koju ćerka hitmejkera posebno voli.

Kupatilo je popločano zanimljivim sedefastim pločicama, a krasi ga i veliki lavabo i đakuzi kada u kojoj se već sada svršena studentkinja uživa da se relaksira nakon napornog dana.

Spavaću sobu krasi krevet sa karmin crvenom posteljinom i beli rustični regal. Na zidovima su 3D tapete, a po prozorima reklo bi se da se Minin kutak nalazi na poslednjem spratu zgrade.

Dom Mine Joksimović svakako je mesto gde ona okuplja kolege sa fakulteta, prijatelje, porodicu a tu kada Željko i Jovana to požele voli da pričuva mlađeg brata i sestre bliznakinje. Ono što dodatno krasi Minin kutak je lep pogled sa terase kojim se ona nedavno pohvalila.

NE LIČI NA SEBE Ana Bebić promenila lični opis, evo kako izgleda sada 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading