Vanja
Foto: Printscreen/Printscreen

Vanja Mijatović će se 12. oktobra udati za svog izabranika Aleksandra, a pripreme za taj dan - još su u punom jeku. Prema rečima pevačice, mnogo šta još ima da se obavi.

Za venčanicu, na primer, još uvek čeka materijal.

- Psihički sam spremna, pripreme su u toku, ali još puno toga nedostaje. Pre svega venčanica za koju čekam material, ali ja sam pozitivna i mislim da će sve biti savršeno. Imam odličan krug ljudi oko sebe koji mi pomaže u pripremama, jeste malo frustrirajuće, ali ne dam sebi da odem, da kažem, u neko crnilo – počela je Vanja, piše „Grand", a ona naglašava da ništa ne prepušta slučaju.

– Volim sve da vidim. Ja sam, da kažem, „kontrol frik” i ne bih mogla da zamlislim da, na primer, dekoraciju nisam pogledala ili kakva će muzika biti. Oko svega se konsultujem sa svojim verenikom, imamo jako sličan ukus. Nemamo puno problema i oko svega se dogovaramo brzo - objasnila je Mijatovićeva.

PEVAČICA PROGOVORILA O PRINOVI Vanja Mijatović otkrila sve detalje luks slavlja, pa otkrila zašto neće ići na medeni mesec

Printscreen

 

Medeni mesec još nije zakazan pošto Vanja već dan posle svadbe mora na posao.

– Nismo zakazali medeni mesec, ja dan posle moje svadbe radim, takođe i moj budući muž. Volela bih da odemo na Santorini, tamo sam ja nedavno snimala spot, prelepo je mesto, mislim da ćemo odvojiti bar četiri dana za odmor, a što se tiče prinove, razmišljamo o tome i pričamo već duže vreme, naravno da jedva čekamo, ali to već nije na nama – zaključila je pevačica.

VELIKO SLAVLJE Mirka i Vujadin proslavili prvi rođendan njihovoj mezimici 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading