PEVAČICA PROGOVORILA O PRINOVI Vanja Mijatović otkrila sve detalje luks slavlja, pa otkrila zašto neće ići na medeni mesec
Printscreen

Vanja Mijatović će se 12. oktobra udati za svog izabranika Aleksandra, a pripreme za taj dan - još su u punom jeku. Prema rečima pevačice, mnogo šta još ima da se obavi.

Za venčanicu, na primer, još uvek čeka materijal.

- Psihički sam spremna, pripreme su u toku, ali još puno toga nedostaje. Pre svega venčanica za koju čekam material, ali ja sam pozitivna i mislim da će sve biti savršeno. Imam odličan krug ljudi oko sebe koji mi pomaže u pripremama, jeste malo frustrirajuće, ali ne dam sebi da odem, da kažem, u neko crnilo – počela je Vanja, piše „Grand", a ona naglašava da ništa ne prepušta slučaju.

– Volim sve da vidim. Ja sam, da kažem, „kontrol frik” i ne bih mogla da zamlislim da, na primer, dekoraciju nisam pogledala ili kakva će muzika biti. Oko svega se konsultujem sa svojim verenikom, imamo jako sličan ukus. Nemamo puno problema i oko svega se dogovaramo brzo - objasnila je Mijatovićeva.

Printscreen

 

Medeni mesec još nije zakazan pošto Vanja već dan posle svadbe mora na posao.

– Nismo zakazali medeni mesec, ja dan posle moje svadbe radim, takođe i moj budući muž. Volela bih da odemo na Santorini, tamo sam ja nedavno snimala spot, prelepo je mesto, mislim da ćemo odvojiti bar četiri dana za odmor, a što se tiče prinove, razmišljamo o tome i pričamo već duže vreme, naravno da jedva čekamo, ali to već nije na nama – zaključila je pevačica.

VELIKO SLAVLJE Mirka i Vujadin proslavili prvi rođendan njihovoj mezimici 

Komentari (0)

Loading