EMOTIVNO SE SLOMILA Nataša Bekvalac roni suze zbog ćerke! (FOTO)
Printscreen

Nataša Bekvalac osvrnula se i na detinjstvo koje je, iako je bilo srećno, bilo prožeto stvarima koje su je bolele i trajno obeležile.

- Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme - iskreno je ispričala Nataša.

Printscreen

 

- Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri u nekom životnom periodu osećale manje vredno.

- Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi. Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i “najproblematičnije” dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati - dodala je uz osmeh Bekvalčeva u jednoj emisiji na Blic televiziji. 

- Bila sam najmanje poslušna. Jako rano u životu sam osetila problem autoritativnog tate koji je taj svoj autoritet sprovodio na način koji bi se nazvao strogošću. Meni je taj način bio grub i možda sam zato tako nežan roditelj svojim ćerkama.

JA NEMAM BLAMA Velika ispovest Dragana Marinkovića Mace, zbog ove stvari ostao bez direktorske fotelje

Komentari (1)

Loading
Ivana

06.10.2022 06:08

Svaka cast na iskrenosti, tesko da bi jos neko ovako iskreno, iz duse izneo svoje najdublje emocije. Da si ziva i zdrava i da uzivas sa svojim cerkama!!!!!