ZADESILE SU JE STRAŠNE STVARI Otkriveno zbog čega se Bebi Dol povukla iz javnosti
E-stock

Pevačica Bebi Dol poslednjih nekoliko meseci se potpuno povukla iz javnog života, jer se posvetila negovanju bolesne majke, ali ju je snašao još jedan problem.

Naime, pevačica je poslednjih nekoliko meseci posvećena zdravlju svoje majke Magdalene, a potom se razbolela i njena tetka.

- Situacija je dodatno zakomplikovalo pogoršanje zdravstvenog stanja njene tetke, zbog čega je prešla da živi kod nje. Vodeći računa o dve starije i bolesne žene, jureći svakodnevno sa jedne na drugu stranu grada, život joj je postao veoma haotičan - izjavio je izvor blizak pevačici za "Gloriju".

E-stock

 

Iako je prošle godine imala zakazane nastupe, sada je to morala da ostavi po strani što utiče na njene finansije.

Pre nekoliko godina se udala za Amerikanca srpskog porekla Aleksu Todorovića, a potom je promenila i ime, te je sad Danica Todorović.

- Dragana je ime koje mi je dato na rođenju po želji najboljeg prijatelja mog oca Dragana Pljakića. Ime Danica sam dobila na krštenju od sveštenika kada sam imala tri meseca. Kao Danica ili Dana sam bila poznata među mojim bliskim prijateljima. To ime je bilo kao neka šifra kada bismo jedni drugima govorili da se okupljamo kod mene. Todorović je prezime mog supruga koje sam prihvatila pre dve i po godine kada smo se venčali, iz poštovanja prema njegovom poreklu i dobroti - rekla je ona.

Alo

 

- On je rano ostao bez roditelja, a time i porodice. Za samo šest meseci izgubio je majku i oca, oboje zbog najteže bolesti, i želela sam da ovim činom pokažem njegovoj mami, ako nas vidi od nekud, da volim i poštujem njihovog sina. Uopšte se nisam dvoumila da li da budem Todorović, ma nisam ni trepnula - rekla je Bebi Dol.

BOG I BATINA Ana Nikolić oduševljenja Kristijanom Golubovićem, javno mu se obratila

Komentari (0)

Loading