ĐORĐE SE OKUMIO SA PIKSIJEVOM PORODICOM Anastasijin bivši pozirao ispod Ostroga dok drži Stojkovićevu unuku (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivši dečko Anastasije Ražnatović, biznismen Đorđe Kuljić danas je krstio ćerku Andree Stojković, unuku fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija.

Naime, porodica Stojković se okupila u jednoj od najvećih pravoslavnih svetinja na našim prostorima, u manastiru Ostrog, ne bi li prisustvovali krštenju male Sijene. Svi oni su bili odeveni u elegantne toalete, dok je devojčica nosila belu haljinicu sa tilom.

ĐORĐE SE OKUMIO SA PIKSIJEVOM PORODICOM Anastasijin bivši pozirao ispod Ostroga dok drži Stojkovićevu unuku (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Krštenje unuke Sijene - poručio je putem društvenih mreža Piksi uz fotografije na kojima je moguće videti njega u društvu ćerke Andree, supruge Snežane i Đorđa.

Podsetimo, mediji su i ranije pisali o dugogodišnjem prijateljstvu Stojkovićeve ćerke i Kuljića, koji je svojevremeno dospeo u središte interesovanja javnosti kao tadašnji emotivni partner pevačice Anastasije Ražnatović. Andrea i Đorđe su zajedno živeli u Njujorku, kada su delili stan tokom studiranja u ovom gradu.

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Ivana Šašić javno razotkrila bivšeg muža, pokazala njegove poruke, a ovo je uradio tokom razvoda 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Đoko Tošin

05.10.2022 09:53

Kakva šteta što se Ceca nije okumila sa Piksijem. Sada se vidi inzašto na pislednjim utakmicama reprezentacije ne igra novi Cecin zet Gudelj