SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Ivana Šašić javno razotkrila bivšeg muža, pokazala njegove poruke, a ovo je uradio tokom razvoda (FOTO)
Printscreen

Javno prepucavanje i oglašavanje za domaće medije bivšeg ljubavnog para, Ivane Šašić i Bojana Simića, ni nakon današnjeg dana ne prestaje. Pevačica je objavila nove prepiske, dok je Bojan potvrdio, da posle prevare i razvoda koji se dogodio, nikada nije želeo da vrati Ivanu niti da je pokušavao da stupi sa njom u kontakt.

Naime, nakon iznošenja prljavog veša i raznih rasprava, pevačica više nije želela da ćuti, te se oglasila na svom Fejsbuk nalogu i demantovala svog bivšeg supruga objavom na kojoj se vidi da je ipak voleo i pokušavao da je vrati nakon rastanka.

Na sve to vidi se i tetovaža koju joj je posvetio, ali i emotivna pesma koju joj je prosledio.

 

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Ivana Šašić javno razotkrila bivšeg muža, pokazala njegove poruke, a ovo je uradio tokom razvoda (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Bojan je istakao da je sada srećan što sa Ivanom nema dete, jer je video kakav je čovek i da, sa takvom ženom, "ni kamen ne bi imao, a ne dete", a nama ostaje da ispratimo šta će se dalje dešavati u ovom javnom ratu bivših supružnika.

OTKRIVENO KO OSTAVLJA PRLJAVE GAĆE PO KUĆI Šokantna svađa u rijalitiju, javnost zgrožena šta je sve isplivalo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading