DVORAC U KOJEM ŽIVIMO JE U VLASNIŠTVU SVEKRA Jana Todorović otkrila svoje imovinsko stanje
Foto: Youtube/Printscreen

Jana Todorović decenijama je aktivna na muzičkoj sceni, a svoj privartni život trudi se da sačuva od očiju javnosti.

Iako više od 20 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Ivanom, Todorovićeva ga retko predstavlja, a sada je iznenadila sve kada je podelila fotografiju sa njim na društvene mreže. 

 

 

Ona je isticala da joj je suprug bio veliak podrška u karijeri. 

-Ja nisam bila za album, htela sam da budem s njim, da imamo decu, a on je rekao: 'Ne. Ti ćeš da snimiš album.' Možda njegovi nisu bili za na početku. Plakala sam kad me zaprosio, moji su videli da je to to, jedva su čekali da mene prebrinu, da se ne vraćam, sve su polomili po kući, bilo je veselje i slavlje. Svadba je bila mnogo kasnije, taj papir ništa ne znači, toliko smo godina tu gde jesmo- ispričala je Jana svojevremeno.

Mnoge se pričalo o tome koliko je pevačicin partener imućan, a ona je otkrila pravu istinu o kapitalu.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Najveće bogatstvo mi je ćerka. Sve drugo, taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete- istakla je ona ranije.

-Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu. Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: 'Ti ćeš biti moja ili ničija'. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila- priznala je pevačica. 

 PRETI DA POKORI TRENDING Ivana Selakov izbacila novu pesmu, a naziv numere će mnoge zbuniti 

Komentari (0)

Loading