PROŠLOST OSTAVLJA IZA SEBE Ana Bekuta promenila boju kose, rešila da radi na sebi i krene dalje
Foto: privatna arhiva

Pevačica Ana Bekuta skoro godinu dana pati za svojim emotivnim partnerom Milutinom Mrkonjićem Mrkom koji je preminuo 27. novembra 2021, a sada je odlučila da se "trgne" i nastavi svoj život.

Naime, nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, folk zvezda povukla se u sebe te otkazala sve nastupe kao i gostovanja u emisijama kako bi smogla snage da prevaziđe težak životni udarac i veliki gubitak. Sada, nakon skoro godinu dana velike patnje i bola odluka Ane Bekute je da nastavi dalje i da se više posveti sebi, izlascima i druženju sa prijateljima.

Printscreen

 

- Ana je poslušala savet svojih unuka koji su stalno uz nju i teraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja emisija i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno rešila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život - ispričao je izvor.

E stock

 

- To ne bi mogla bez unuka, oni su je ubedili i da promeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vreme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprekorne frizure, šminke i garderobe. Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželela da baki vrati stari sjaj, pa je ubedila da promeni imidž - kaže dobro izvor.

IZNENADIO JE Aleks se ne odvaja od poklona koji joj je Dejan poslao, osmeh ne skida sa lica

Komentari (0)

Loading