SVI GLEDALI SAMO U NJU Supruga Petra Graša ostavila sve bez daha, zablistala u narandžastoj kombinaciji  (FOTO)
Printscreen

Supruga muzičara Petra Graša porodila se 17. jula i na svet donela preslatku devojčicu Albu, a izgled Hane Huljić samo dva meseca nakon porođaja fascinantan je.

Naime, prvi put u javnosti nakon što se ostvarila u najlepšoj ulozi za jednu ženu, Hana je pre nekoliko dana prisustvovala svečanoj dodeli evropskih nagrada za filmsku muziku koja je održana u Splitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Pevačica je na događaj došla sa članovima porodice - majkom Vjekoslavom, ocem Tončijem i bratom Ivanom, a kako se Huljići retko pojavljuju zajedno u javnosti, mnogi su bili iznenađeni. 

Svu pažnju, slobodno ukrala je supruga Petra Graša koja je zablistala u narandžastoj modnoj kombinaciji, a izgled Hane Huljić ostavio je mnoge bez daha jer je liniju dovela do savršenstva. Haljina za koju se opredelila perfektno joj je pristajala te su sve oči bile uprte u lepu Splićanku, a prepoznatljive lokne i veoma diskretna šminka istakle su njenu prirodnu lepotu.

SVI GLEDALI SAMO U NJU Supruga Petra Graša ostavila sve bez daha, zablistala u narandžastoj kombinaciji  (FOTO)

Printscreen

 

Ništa manje elegantna nije bila ni Hanina majka koja važi za ženu sa odličnim ukusom za modu, a za ovu priliku ponela je usku crnu haljinu koju je ukombinovala sa pismo torbicom i bisernim nakitom, dok se muški deo porodice savršeno uklopio uz dame u elegantnim odelima tamnijih nijansi.

PRVA FOTKA SESTRE UKI Q NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUČENA Drži bebu u naručju, poruke podrške pristižu sa svih strana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading