UHVAĆENA SA MISTERIOZNIM DEČKOM NA AERODROMU Tea Tairović se razbuđuje uz kafu za poneti, a evo ko joj je pravio društvo (FOTO)
Printscreen

Tea Tairović je zbog posla nekoliko puta nedeljno na aerodromu, pa i ne čudi što u poslednje vreme mnogi komentarišu da joj je to druga kuća.

Printscreen

 

Navodno, ona je na aerodrom došla u opuštenom izdanju, u majici na bretele i pantalonama, koje je ukombinovala sa belim patikama. Pošto je bilo rano jutro, Tea je u ruci nosila i kafu za poneti kako bi se makar malo razbudila i pripremila za put i sve ono što je čeka od obaveza pre samog nastupa.

Printscreen

 

Tairovićeva je tamo zatekla i svog prijatelja, pa mu je sa osmehom poletela u zagrljaj i sa njim dugo razgovarala, ubijajući tako vreme pred ukrcavanje u avion, kako tvrdi Kurir.

Podsetimo, Tea je jedna od rekorderki po broju nastupa ove godine. Ona će, kako je i sama objavila na svom Instagramu, do kraja 2022. imati čak 45 nastupa, što znači da će u 2023. ući teža za 225.000 evra ako se uzme u obzir da za jedan nastup uzima 5.000 evra.

Tokom leta je ova pevačica pred svojom publikom zapevala čak 52 puta, te je samo od letnje turneje "Balkanija" inkasirala neverovatnih 260.000 evra, čime ne mogu da se pohvale mnoge njene koleginice koje su duže od nje na estradnoj sceni.

BAKA PRASE IZBEGAO POLIGRAF Danas su Bogdan i Željko Mitrović trebali da se suoče, sada se oglasio vlasnik Pinka

Komentari (0)

Loading