PREKO 400 ZVANICA I NAJSKUPLJI MENI Ovo su svi detalji glamurozne svadbe Šabanovog sina Mihajla Šaulića
Printscreen

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovoriče sudbonosno "da", a proslava će biti organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

Printscreen

 

- Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - otkrio je dobro obavešteni izvor blizak budućim mladencima.

- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra - objasnio je on za Kurir.

Printscreen

 

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica.

Prema rečima izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cena po osobi 120 evra.

Privatna arhiva

 

Mihajlova majka Gordana Šaulić, pred samo venčanje, otrkila je kako se oseća.

- Uzbuđena sam jako, teku poslednje pripreme, evo baš sada sam kod frizera. Pripreme za venčanje traju od jutros, svi su ovde, a mladenci su u hotelu gde će se i spremati", rekla je Goca na početku."U 16 sati očekuje se skup zvanica, jedva čekam da sve počne. Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila -, zaključila je Goca za Kurir.

HVALA TI ŠTO SI MI OTEŽALA I OLAKŠALA ŽIVOT Kristina uputila zanimljivu čestitku Nataši Bekvalac

Komentari (0)

Loading