OGLASILA SE GORDANA ŠAULIĆ PRED VENČANJE SINA: Jako sam uzbuđena, mešaju mi se sreća i tuga
Privatna arhiva

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, generalni konzul Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić i njegova trudna izabranica Marina Velimirović za nekoliko sati će izgovoriti sudbonosno "da".

Tim povodom se oglasila Gordana Šaulić i otkrila kako teku poslednje pripreme.

OGLASILA SE GORDANA ŠAULIĆ PRED VENČANJE SINA: Jako sam uzbuđena, mešaju mi se sreća i tuga

Printscreen

 

- Uzbuđena sam jako, teku poslednje pripreme, evo baš sada sam kod frizera. Prpreme za venčanje traju od jutros, svi su ovde, a mladenci su u hotelu gde će se i spremati", rekla je Goca na početku.

- U 16 sati očekuje se skup zvanica, jedva čekam da sve počne. Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", zaključila je Goca.

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema rečima našeg izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cena po osobi 120 evra.

EVO PO KOME JE GLUMICA NAZVANA Tužna priča se krije iza imena Slobode Mićalović

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading