VALJALA SE PO PODU Ana Nikolić objavila fotke koje su mnogi osudili, komentari samo pljušte (FOTO)
Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić se na neko vreme povukla iz javnosti, međutim, o njoj i njenoj muzici društvene mreže bruje iz dana u dan. Nakon mini medijskog rata sa Milicom Pavlović, koji se preneo na društvene mreže, isplivale su fotografije pevačice, zbog kojih se „Instagram“ usijao.

 
Ana je, naime, rešila da osveži svoj profil novim fotografijama na kojima se, sređena od glave do pete, valja po podu.
Pomenute objave našle su se na meti negativnih komentara, a pojedini fanovi zapitali su se da je pevačica u alkoholisanom stanju.
 
 
„Al’ se upropasti žena, žalosno", „Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti”, „Ana, trgni se, imaš dete, život može biti lep, nemoj ovo da radiš“, „Auuu Ana …trgni se ženo više, sve više i više vidim u tebi Ejmi Vajnhaus; ne znam da li te vidi porodica ali ako ne, s obzirom da imaš kćerku kod kuće, neko mora da reaguje da se dovedeš u red”, samo su neki od komentara zabrinutih fanova.
 
 
Nikolićeva je postavila i fotografiju na kojoj sedi na podu u hodniku, ispred vrata, dok u rukama drži cigaretu. Ovaj potez mnogi su okarakterisali kao degutantan budući da živi sa ženskim detetom, međutim, sigurni smo da je ovo samo jedna od Aninih indirektnih provokacija onima koji je ne vole i da razloga za zabrinutost nema…

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading