BOJANA ŠIJAN ISKOPIRALA OVU PEVAČICU? Mnogima je zapao jedan detalj za oko, a evo o čemu je reč (FOTO)
Printscreen

Bojana i Mirko Šijan juče su se zavetovali na večnu ljubav, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom restoranu u Jakovu.

Zvanice su se okupile, obavljeno je i građansko venčanje, a mlada je blistala u raskošnoj i svetlucavoj venčanici. Kako je i otkriveno da je odabrala čak tri modela – usledilo je i prvo presvlačenje.

Printscreen

 

Bojana je iz klasičnog modela „prešla“ u zavodljiviji – duboki dekolte, gola ramena i šlic krasili su njenu drugu venčanicu, a uz nju je iskombinovala i bele rukavice.

Ona je za ovaj model promenila i frizuru, te je puštenu kosu uvijenu u talase zamenila velikim volumenom.

Kosa skupljena u široki visoki rep a napred zalizana, stil je koji je Ceca furala baš u ovom spotu i godinama nakon, a mnogi su primetili nerelnu sličnost koju je Bojana na svom venčanju delila sa najpopularnijom estradnom zvezdom.

Printscreen

 

Podsetimo, među poznatim zvanicama bila je Anastasija Ražnatović koja je stigla sinoć na svadbu kod Mirka i Bojane Šijan, ali bez Svetlane Cece Ražnatović, takođe i Zlata Ptetrović, ali i brojni drugi.

SLAVLJE U DOMU PEJOVIĆA Mezimica pevača učinila najponosnijim, čestitike se ređaju

Komentari (1)

Loading
Bokii

24.09.2022 19:50

Bojana je bila prelepa mlada,vencanice fantasticne,narocuto druga i ne nikog nije kopirala,a kako je platila vencanice je samo njena stvar.