PRIJA MI VEZA SA NJOM Marija Veljković i  Rastko Janković prvi put progovorili o  ljubavi
Printcreen Instagram

Voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković već neko vreme uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Naime oni su u početku krili svoju vezu, ekipa "Paparaco lova" uhvatila je par kako se ljube na ulici.

printcreen/paparazzo lov

 

Marija i Rastko sada su otkrili koliko prijaju jedno drugom, a posebno Janković nije krio koliko je srećan, te je izvesno da će uskoro početi i da žive zajedno.

Lepa voditeljka i glumica, koja se ovog proleća razvela od arhitekte Milana Milovanovića, nije želela da priča o detaljima veze sa Rastkom, ali je za Informer priznala da je ludo zaljubljena.

- Hvala vam na pozivu, ali mi želimo svoju ljubav da živimo van medija - rekla je Marija, a njen novi dečko je dodao da mu odavno nije bilo tako lepo u ljubavi:

Printcreen Instagram

 

- Sve je u najboljem redu, naša priča je baš lepa! Prija mi veza sa Marijom, lepo nam je kad smo zajedno. To je sve što zasad mogu da kažem... - rekao je on.

Podsetimo, Marija se ovog proleća, posle deset godina braka, razvela od arhitekte Milana Milovanovića, s kojim ima troje dece.

Foto: Printscreen

 

Deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život... - pričala je ranije voditeljka.

Podsetimo, voditeljka je nakon toga započela vezu sa glumcem, ali to je krila od javnosti. Sa njim je nedavno bila na prvom zajedničkom letovanju i na Instagramu je objavila fotografije iz Grčke, pored kojih je napisala: "Vodi me tamo, kraj plavoga mora. Hvala za ljubav i podršku."

ZADRUGARKIN OTAC U VEZI SA KUMOM Cvetin tata sa bivšom ženom Ramba Amadeusa, sve se saznalo

Komentari (0)

Loading