ZADRUGARKIN OTAC U VEZI SA KUMOM Cvetin tata sa bivšom ženom Ramba Amadeusa, sve se saznalo
Alo

Cveta Žarković, nova učesnica "Zadruge 6", koju svi znaju kao Super Cveta, je pre šest godina ostala bez majke, a njen otac, beogradski zlatar Lazar Žarković, nakon nekoliko meseci započeo je navodno zajednički život sa bivšom suprugom svog kuma Ramba Amadeusa.

Naime, Cvetina maćeha je navodno Karin Pušić, koja je nekada bila u braku sa popularnim muzičarem.

Alo

 

- Lazar i Karin žive zajedno skoro pet godina. Kada je Cvetina majka preminula, on je posle nekoliko meseci doveo Karin u njegov stan. Njih dvoje su se poznavali dugo pre nego što su ušli u vezu, i to preko njenog bivšeg muža Ramba Amadeusa. Muzičar i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, a kasnije i kumovi - započeo je i objasnio kako je Lazar uplovio u vezu sa svojom nekadašnjom kumom.

Printscreen

 

- Rambo i Karin su se razilazili i mirili. Koliko ja znam, ona njega nije varala s Lazarom, razvela se pre sadašnje veze. Njih dvoje imaju slična interesovanja, to su znali i dok je Karin bila u braku. Kada su u Srbiji, žive u njegovom stanu u centru Beograda, u blizini Slavije, a često provode vreme i u Belgiji. On je poznati beogradski zlatar i poprilično je imućan, često putuju, a zajednička strast im je vožnja motorima - tvrdi on.

Alo

 

- Cveta i ja smo drugarice, ali ja ne bih komentarisala njene porodične stvari jer nisam dobro obaveštena o detaljima njenog odnosa sa Karin - kratka je bila prijateljica Anđela, dok je Žarkovićkin drug Đorđe objasnio kako je njegova prijateljica podnela smrt majke i useljenje druge žene u njihov porodični dom:

- Ne bih puno komentarisao takve stvari jer je to ipak njen privatni život. Cveta je bila veoma vezana za majku, jako je loše podnela njenu smrt i mislim da se nije skroz oporavila od toga. Ona i Karin imaju korektan odnos, ali Cveta ne živi s njima. Nakon smrti majke bila je u inostranstvu, a kada bi dolazila u Beograd, bude kod njih nekoliko dana i onda iznajmi stan. Iskren da budem, Lazara i Karin jedva da poznajem i ne znam da vam kažem ništa o njihovoj vezi - kazao je Đorđe.

MAJIN BIVŠI DEČKO ULAZI U ZADRUGU Spreman je da raskrinka Kristijana, a sada je otkrio sve detalje

Komentari (0)

Loading