EVO ŠTA SE DESILO SA VIDOJEVIM PROFILOM Oglasili se Miša Grof i biznismen iz Amerike povodom šok objave
Printscreen

Bizarna situacija dogodila se danas i šokirala sve prijatelje pokojnog Vidoja Ristovića koji ga prate na Instagramu na kojem se odjednom pojavila, navodna, objava biznismena Dragoslava Ilića poznatijeg kao Gagi Serbia.

Profil pokojnog Vidoja koji je pratilo 54.000 ljudi, odjednom je postao aktivan i na njemu se pojavila objava:

- Imate li pitanja za mene - u potpisu Gagi Serbia.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Nikolinu Pišek, udovicu pokojnog Vidoja ovu neobičnu objavu nije želela da komentariše.

S druge strane otac Vidoja Ristoivića, Vitor, poznatiji kao Miša Grof šokiran je ovim, posebno je burno reagovao kada su ga pitali da li je neko ko je imao pristup profiilu njegovog sina prodao isti:

- Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška. Ja imam priostup profilu, a verovatno ima i Nikoina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno - preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje biznismena koji je tagovan na najnaovijoj objavi njegovog sina:

- Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška - zbunjen je bio Miša.

Estock

 

A o ovom sučaju oglasio se odmah i Dragoslav Ilić, odnosno Gagi Srbija:

Bože slatki pa da li mislite da sam ja lud i da kupujem profil mrtvog čoveka? Iz kog razloga? Pa lepše mi je da trošim svoj novac na Kapriju nego da kupujem nebitne profile. Pa hoću i moj da ugasim, udaviše me ljudi - odmah je kazao Gagi koji je ostao zatečen.

Šta se dogodilo, da li je u pitanju greška, nije poznato. A ono što jeste je da je nakon ove objave Vidoja Ristovića otpratilo 50.000 ljudi. 

OSVANULA OBJAVA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA Oglasila se nepoznata osoba, svi ostali u šoku (FOTO)

Komentari (0)

Loading