TRAGIČNA SUDBINA SLAVNE PEVAČICE Majka joj je umrla ubrzo nakon porođaja, imala je buran brak, a onda saznala da ima rak
Printscreen

Slavna pevačica Tereza Kesovija ima bogatu karijeru dugu preko 50 godina, hitove, popularnost, ali i bolnu životnu priču.

Život jedne od najcenjenijih pevačica na ovim prostorima počeo je tragedijom - njena majka preminula je manje od mesec dana nakon što ju je rodila, a Tereza nikada nije saznala tačan uzrok majčine smrti.

Printscreen

 

- Ta priča strašna je stigma koja je ostala na mom srcu. Nisam još napunila mesec dana života kada je moja majka umrla posle porođaja. U Dubrovniku 1938. godine nije bilo efikasnih lekova protiv sepse, i trovanja pa me je porodična tragedija zadesila a da nisam još bila svesna sopstvenog života. Nikada kasnije nisam saznala šta se zapravo dogodilo sa mojom majkom u porodilištu. Koja bolest je uzrokovala njenu smrt - ispričala je svojevremeno za hrvatske medije.

Tokom studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu upoznala je svog prvog muža, Miru Ungara, s kojim je dobila sina Alana.

Nakon razvoda od prvog supruga, Tereza se udala za hrvatskog vaterpolistu Ronalda Lopatnija, sa kojim je imala veoma buran brak. Još jedna velika tragedija koja je obeležila njen život dogodila se 1974. godine, kada je dok je snimala spot u Nemačkoj saznala da joj je brat poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ubrzo nakon toga ostala je i bez žene koju je smatrala svojom majkom, jer je i njihova maćeha Jela preminula.

Printscreen

 

Za Terezu ovde nije bio kraj nesrećama. Saznala je da boluje od raka, nakon čega joj je odstranjen bubreg i dva tumora u uhu, a morala je da operiše i glasne žice. 2010. godine čuvena pevačica objavila je autobiografiju u kojoj je opisala najteže trenutke svog života.

NADAM SE DA ĆU NAPREDOVATI KAO OTAC Petar Grašo prvi put iskreno o roditeljstvu, pa otkrio šta mu tast Tonči najviše zamera

Komentari (0)

Loading