NATAŠU MUVAO IMUĆNI SRBIN IZ ČIKAGA Otkrivamo sve o muškarcu koji je prišao pevačici i izgovorio ove reči
Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac nedavno se vratila iz Amerike, gde je bila na velikoj turneji, a koliko je i na drugom kontinentu popularna, svedoči činjenica da je pop zvezda dobila brčnu ponudu!

Poznato je da Nata decenijama slovi za jednu od najuspešnijih, ali i najatraktivnih pevačica na našim prostorima, a da je njena lepota zasenila i stanovnike drugog kontinenta, otkrio nam je izvor koji je ispričao da je pevačicu nakon nastupa u Čikagu zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.

- Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima - rekao je na samom početku izvor, koji je potom otkrio kako jači pol reaguje na malu plavu.

Ataimages

 

- Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio - šokirao nas je izvor, i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve.

- Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega - objasnio nam je sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

- Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio - dodaje izvor.

Ćerke rasplakale Natašu

E stock

 

Bekvalčevu su na Aerodromu Nikola Tesla sačekale ćerke Hana i Katja, a pevačica se u jednom trenutku i rasplakala kada ih je videla. Budući da je na američkoj turneji bila duže od dve nedelje, susret sa ćerkama je bio veoma dirljiv. Pevačica je najpre dugo grlila svoje devojčice, a potom je Katji pokazala poklone koje joj je kupila u Americi.

ŽELI PUNO DECE I VIKENDICU U BEOGRADU Milica Todorović otvorila dušu i progovorila o planovima za budućnost

Komentari (1)

Loading
Prasad na prodaju

18.09.2022 17:01

Kamiondžija i pevaljka, stara proverena kombinacija!