ADAKTAROVI NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU JAVNOST Vanja traži da u teretani bude izolovana i da joj niko ne prilazi
Printscreen

Svakim danom u javnost isplivavaju novi detalji o bahatosti pojedinih članova porodice Adaktar.

Pored Adama i njegove majke Alis, čije je pravo ime Bobana, najviše pažnje je dosad izazvala pojava Vanje Adaktar, koja se nekada zvala Ivana, Bobanine rođene sestre i tetke samozvanog "boga obrva".

Printscreen

 

Vanja Adaktar, koja je za nekoliko godina u potpunosti promenila lični opis, nije bahata samo u rijalitiju i pred kamerama, gde smo videli kako ponižava svoje zaposlene, već je takva i u privatnom životu.

Ovo za Kurir tvrdi jedan korisnik teretane na Banjici u koju Vanja redovno odlazi.

- Mi koji redovno odlazimo u teretanu na Banjici zgroženi smo ponašanjem tetke Adaktar. Ova "gospođa" sa lažnim imenom, koja je došla iz Čačka, u najmanju ruku se ponaša kao da je predsednik države. Toliku bahatost ovde nismo videli. Iako u ovu teretanu dolaze mnoge poznate ličnosti, kako sa estrade, tako i iz politike i sporta, niko nije tako drzak i umišljen kao Vanja - kaže sagovornik i nastavlja:

Printscreen

 

- Ona za sebe traži uvek poseban tretman. Zahteva da uvek bude izolovana od svih i da apsolutno ni sa kim ne dolazi u kontakt dok vežba. Kako uvek dolazi u drugo vreme, ona od vlasnika teretane traži da joj na raspolaganju bude najbolji trener u teretani, koji će se posvetiti samo njoj, što je suludo. Ipak, nju više niko u sali ne konstatuje, bukvalno je smešna. Nikome samo nije jasno što je i dalje tako puna kompleksa kada ima i klijentkinja kojima ne može da parira ni u čemu, pa ni u bogatstvu, a sasvim normalno se ponašaju - završava izvor za Kurir.

ŽIVE U VILI OD 500.000 EVRA Prijovićeva i Filip vodili računa da imaju privatnost, a ovaj detalj u kući je poseban

Komentari (0)

Loading