KO SU MOMCI IZ "COLLAPSE BENDA" Njima je muzika na prvom mestu, a žene padaju u trans i 'seku vene' zbog njih
Promo

Bosanskohercegovačko čudo "Collapse bend" postao je "preko noći" jedan od najtraženijih na regionalnoj muzičkoj sceni.

Promo

 

Naime, četvoročlani sastav, koji čine Vahid Osmanović, Rusmir Tahirović, Mirza Ibrahimović i Elmir Hodžić, godinama se bavi muzikom i vredno nastupa, ali javnost je za njih iznenada postala zainteresovana. Mnogi ih porede sa Lapsus bendom jer je njihov menadžer Mahir Osmanović, gitarista Lapsus-a, ali momci su za nijansu drugačiji i imaju svoju prepoznatljivost.

Promo

 

Njihovi kaver snimci odavno su postali viralni na internetu, a muzičari su rešili da nakon toga osvoje estradnu scenu. Ovih dana snimaju spot za novu pesmu "Oglasi", koju potpisuje neprikosnoveni Bane Opačić, te su odabrali nekoliko različitih lokacija u Beogradu. 

- Ne stajemo s poslom. Najsrećniji smo kada smo zajedno i kada radimo. Muzika je naš život. Cilj nam je da osvojimo sve pre sobom, a da nikoga ne gazimo je pošteno radimo posao. Nismo sujetni, ali smo ambiciozni i sigurni smo da ćemo napraviti haos nakon izlaska nove pesme. Kao i uvek, poverenje smo prepustili Banetu Opačiću koji je od početka prepoznao naš stil i uhvatio pravac kojim treba da idemo - izjavili su muzičari složno na snimanju spota.

Promo

 

S druge strane, pored talenta za muziku, muzičari su i omiljeni među ženskom populacijom publike. Dokaz su i snimci na kojima žene, maltene, "seku vene" za njima i padaju u trans čim se popnu na binu.

Ne sumnjamo da će Collapse bend ubzo osvojiti i srpsko muzičko tržište.

PEVALI SMO ZA ŠEĆER I BRAŠNO Natalija i Sani Trik FX progovorili o karijeri i najvećoj krizi

Komentari (0)

Loading