ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE Verica Rakočević preživela pakao u Makedoniji, spasio je suprug Veljko
Ataimages

Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević, kako su mediji pre nekoliko godina pisali, našli su se okruženi Albancima, koji su im upućivali preteće reči.

- Bili smo na Ohridskom jezeru. Veljko se poneo tako da ne verujem da bi se bilo koji stariji muškarac uradio. Zaista sam kada je vožnja i sigurnost u pitanju nemam nikakav problem i u kamion bih sela sa njim - ispričala je Verica Rakočević za svog 35 godina mlađeg muža.

ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE Verica Rakočević preživela pakao u Makedoniji, spasio je suprug Veljko

Ataimages

 

Veljko se poneo kao pravi junak, ispričala je Verica.

- Kada čujete oko vas da petoro ljudi govori kako će da vas zapali i da vas gurne u more, ja sam spavala i on je samo meni stavio ruku na usta i rekao ćuti. Bio je ogroman kamper koji je imao zaštitu od svetlosti i Veljko je samo dopuzao do vozačevog mesti, razgrnuo onaj zaštitnik, upalio kola i svi okolo su se uplašili, nisu očekivali i mi smo za dva minuta izašli usput. To je hrabrost, sposobnost i koncentracija da se nešto preduzme, na kraju mlad je, to su i refleski - rekla je Verica Rakočević.

LUNA ĐOGANI NAKON OPERACIJE PONOVO POSETILA LEKARA Ovaj put rešila da se pozabavi izgledom, a evo šta je u pitanju (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading