Tonči Huljić objavio tužnu vest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i saradnika: Falit ćeš mi kao i član obitelji...
Alo

Porodica Huljić pre nešto manje od dva meseca bila je na sedmom nebu. 

Hana i Petar postali su roditelji devojčice Albe koja je u njihove živote unela veliku radost i spokoj. Međutim sreća, nažalost, nije dugo trajala.

Tonči Huljić oprostio se na društvenim mrežama od svog prijatelja i saradnika Dušana Vasića koji je stvorio i zvukove za neke od Huljićevih hitova.

Dušan je bio i dugogodišnji saradnik Gorana Bregovića.

Alo

 

Muzičar Tonči Huljić oprostio se od svog prijatelja  Dušana Vasića koji je  preminuo pre dva dana.

Vasić je za Tončija radio zvukove brojnih Huljićevih hitova, a radio je na pesmama koje je Tonči komponovai za Petra Grašu i Jelenu Rozgu.

Od prijatelja se Tonči oprostio na svojim društvenim mrežama uz njihovu zajedničku fotografiju i emotivan opis.

- Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pjesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član obitelji... Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama - napisao je Tonči.

VELIKO SLAVLJE Helena Topalović objavila fotku na kojoj strasno ljubi supruga, i najavila ovo

 

Komentari (0)

Loading