VODITELJKA NE KRIJE USHIĆENOST Jovana Jeremić se pohvalila, pa podelila radosne vesti (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić iz braka sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem dobila je ćerku Leu, kojoj je veoma posvećena.

Voditeljka često ističe koliko je bitno da čovek radi na sebi i da će mu se taj trud kad tad isplatiti. Sada ovo životno iskustvo prenosi i na naslednicu.

Nebrojano puta je voditeljka Jovana Jeremić govorila kako je iza nje težak rad i još veći trud, kako bi stigla na mestu na kojem je sada. Njena životna mantra je upravo da se u životu sve stiče radom.

Tome uči i ćerku Leu, a njen trud se već vidi. Ponosna mama je o uspehu ćerke odmah obavestila pratioce na mrežama i nije krila koliko je srećna zbog nje.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja ćerka je danas razbila test u Institutu. Samo rad dovodi do cilja! Samo! - napisala je Jovana u objavi na Instagramu.

Podsetimo, kada je Jovana dala otkaz sa TV "Happy" navela je da je glavni razlog povlačenja sa malih ekrana upravo njena ćerkica Lea. Kako je tada rekla, ćerkica je imala problema sa govorom i zbog toga je Jovana htela da bude što više sa njom.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nekad postaviš prioritete, a u ovom trenutku za mene je to moja ćerka. Hoći da provodim sa njom više vremena. Dok nas voze mi radimo govorne vežbe. Moj sin. Propevavamo zum, zum, zum... Napredujemo svakog dana u svakom pogledu. Jer sam to obećala sebi, da pored poslovnih ciljeva, moj uspeh merim srećom svog deteta. Ja imam samo nju. Ona je moj pokretač za sve promene u životu - napisala je Jovana tada.

RAZOČARAN BISTOM Oglasio se Hasan Dudić, pa poručio: Uopšte ne liči na Šabana Šaulića

Komentari (0)

Loading