CECA JE UVEK LJUBAZNA I NASMEJANA Komšije folk zvezde progovorile, a evo kako žive njeni roditelji
Alo

Iako živi u jednom od najluksuznijih delova Beograda u svojoj skupocenoj vili u ulici Ljutice Bogdana, Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila, niti se stidela svojih korena.

Poznato je da je pevačica sa sestrom Lidijom odrasla u mestu Žitorađa gde i sada stanuju njeni roditelji otac Slobodan i majka Mira. Njihove komšije su drage volje za medije govorile o porodici Veličković, a za Cecu i njenu decu imali su samo reči hvale.

Printscreen

 

Kako su istakli, pevačica često dolazi kod svojih roditelja, a komšijama se uvek uredno javi.

- Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju", ispričala je tada Dragica, prva komšinica Veličkovića.

Alo

 

Jedan od sagovornika bio je i Dejan Mihajlović, koji kaže da je Cecin dalji rođak. On je istakao da se Ceca ponaša "kao sav normalan svet".

- Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna. Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi dosta ređe u odnosu na Cecu. Veljka joj viđam u poslednje vreme najviše, valjda dolazi zbog te farme i posla koji je ovde pokrenuo. Fin momak, vredan i lepo vaspitan. Poznavao sam mu i oca, Arkan je za Žitorađu mnogo uradio, i dan-danas mi imamo korist od njegovih investicija, priča Dejan za Kurir i nastavlja:

Promo

 

- On i Ceca su pomogli i OFK Žitrađa. Dolazio je on ovde sa Cecom ranije, sedeo je tamo preko puta s njenim ujakom, oni su se baš voleli. Ja sam njima zahvalan za to što su uradili za ovu opštinu, ostalo me ne zanima. Ima tu u blizini Cecine stare kuće pijaca, odmah iza bazena. Ona je iz svog džepa dala pare da se asfaltira pijaca i da se dovede u red. Majka joj je jako fina žena, vredna i radna. Gaji stoku, živinu, sprema im zimnice, pa je non-stop je u staroj onoj kući. I Slobodan je dobar, njega slabije viđam u poslednje vreme, završio je.

DRAGANA MIRKOVIĆ PROGOVORILA O NASLEDNICIMA Pevačica otkrila kakve poruke dobija od dece dok radi

 

Komentari (0)

Loading