IGOR MU PALIO CRNU SVEĆU ISPRED KUĆE, A SAD SE DRUŽE Milan pričao o tome sa Kojićem: Razumem zbog čega je morao to da uradi
Foto: Alo/ilustracija

Biznismen Milan Popović, nekadašnji partner pevačice Severine Vučković, nedavno je sve iznenadio kada je objavio fotografiju sa njenim bivšim mužem Igorom Kojićem.

Mnogi su se tada setili i crne sveće koju je postavio Igor Kojić ispred kuće Milana Popovića, pa i da je na taj način navodno "bacio crnu magiju". Milan je otkrio da je o tome pričao sa Kojićem.

- Ja sam pročitao iz ovih medija koji aktivno promovišu Severinu i koji aktivno napadaju mene, da smo Igor i ja bili neprijatelji i da smo se sad odjednom pomirili. Igor Kojić i ja nikad nismo bili neprijatelji. Niti smo bili suparnici, niti smo bili konkurencija jedan drugom. Znači, život je tako hteo da je Igor Kojić bio taj koji je najviše vremena provodio s našim sinom - rekao je Milan za dnevno.hr, pa dodao:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja nisam mogao da provodim više vremena sa sinom jer sam bio ograničen sudskom presudom, Severina zbog svojih obaveza, tako da je praktično sva obaveza nad detetom pala na Igora Kojića. Ludo bi bilo da ja od takvog čoveka pravim sebi neprijatelja. To što je Igor napravio s to svećom, s obzirom na to da sada znam celu situaciju, njegov stav i njegovo iskustvo, njegov doživljaj odnosa sa Severinom, ne zameram mu ni malo za tu sveću jer mi je potpuno jasno šta se dogodilo i mislim da je i njemu jasno. Koliko je njemu žao za to što se dogodilo, toliko je i meni žao da je morao tako nešto napraviti.

BRIGA ME ZA MIRKOVO VENČANJE! Goca Božinovska za Alo! o sinovljevoj svadbi

Komentari (0)

Loading