BRIGA ME ZA MIRKOVO VENČANJE! Goca Božinovska za Alo! o sinovljevoj svadbi
Foto: Printscreen

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, ne krije da uživa u ljubavi sa verenicom Bojanom Rodić s kojom čeka drugog sina. Nakon dugog iščekivanja, par je obradovao javnost kada je saopštio da će uskoro stati na ludi kamen sredinom ovog meseca.

Naime, Mirko sa verenicom i sinom Zoranom uveliko živi u porodičnoj kući u Surčinu, ali zbog pandemijskih mera par do sada nije mogao da upriliči svadbenu proslavu.

Međutim, mladi roditelji uspeli su da se usklade, te proteklih nedelja vrše poslednje pripreme kako bi se 15. septembra pred najmilijima zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

BRIGA ME ZA MIRKOVO VENČANJE! Goca Božinovska za Alo! o sinovljevoj svadbi

Printscreen Premijera

 

Tim povodom pozvali smo Gocu koju smo upitali kako teku svadbene pripreme, kao i koliko pomaže snajki i sinu oko organizacije proslave. Međutim, ona nam je otkrila da je sebe častila odmorom, te da uopšte ne razmišlja o sinovljevoj ženidbi.

- Ako mi verujete, ne pripremam se ni za šta. Trenutno nisam u Srbiji, na moru sam, i ne želim da razmišljam ni o čemu - rekla je za Alo! pevačica.

- Uzela sam godišnji odmor i dok sam ovde ne želim da se bavim pripremama Mirkovog venčanja. Kada dođem u Srbiju, tada ću razmišljati o svadbi, sada hoću malo da uživam - objasnila nam je Goca.

S druge strane, da s nestrpljenjem čeka da obuče belo, Bojana je potvrdila kada je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj nasmejana pozira u venčanici.

BRIGA ME ZA MIRKOVO VENČANJE! Goca Božinovska za Alo! o sinovljevoj svadbi

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, ona je sa sestrom i drugaricama posetila salon venčanica, a nakon što je odabrala adekvatnu toaletu koju će obući za najsrećniji dan u životu, Šijanova verenica sreću je podelila i sa Instagram pratiocima.

Podsetimo, o Gocinom odnosu sa snajkom dosta se pisalo, a obe su u nekoliko navrata demantovale glasine da se ne slažu, te da među njima postoji tenzija.

PRE MARIJE BIO U VEZI SA ATRAKTIVNOM PEVAČICOM Rastko je govorio da je njigov odnos bio veoma buran

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading