KO JE SRPSKA KRALJICA BAKRA SA KOJOM MILAN POPOVIĆ ČEKA 3. DETE? Severinina suprotnost, sa njom nema svađe
Printsrkrin TV Happy

Kralj bakra Milan Popović čeka treće dete sa drugom suprugom Bojanom.

Pročitajte još: Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

KO JE SRPSKA KRALJICA BAKRA SA KOJOM MILAN POPOVIĆ ČEKA 3. DETE? Severinina suprotnost, sa njom nema svađe

Foto: Youtube/Printscreen

 

Druga supruga Milana Popovića, mlađa je od njega 28 godina, atrkativna je plavuša i sušta je suprotnost njegovoj prvoj supruzi.

Milan i Bojana dobili su iz velike ljubavi dva sina, Milana i Đorđa, a uskoro u njihov dom stiže i devojčica, kojoj se cela porodica neizmerno raduje.

Popović je otkrio kako su se on i Bojana upoznali, koliko se vole i da je lepa Beograđanka bez sumnje prava žena za njega.

- Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu pre nešto više od četiri godine. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 25 godina, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu - rekao biznismen za jedan dnevni srpski list i dodao:

- S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako da budu hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno.

Podsećamo, Milan i Severina Kojić bili su dve godine u braku, nakog čega su odlučili da stave tačku na svoju ljubav iz koje su dobili sina Aleksandra.

Severina se 2015. godine udela za fudbalskog mnadžera Igora Kojića, a posle šest godina i razvela i sa njim nije imala dece.

 

KO JE SRPSKA KRALJICA BAKRA SA KOJOM MILAN POPOVIĆ ČEKA 3. DETE? Severinina suprotnost, sa njom nema svađe

Foto: Alo.rs

 

DELI KADAR SA HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA Glumica otkriva sve tajne sa snimanja "Južnog vetra"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mia

31.07.2022 11:08

Bravo Milane, neka vam je sa srećom. Da su vam sva dečica živa,zdrava i srećna. Konačno si se oslobodio zla iz prethodnog perioda. Uživajte u ljubavi. Konačno zaslužujete miran i primeran život.

Hugo

31.07.2022 16:07

Ma muskarac uvek pati za nemirnom zenom njemu ce ona ostati rana na dusi a kva mirna mu je sigurica koja ce da slusa i radja decu ali ljubavi tu nema....