NIKO SE NE KAČI SA NOVINARIMA, A NAROČITO NE SA MNOM Jovana Jeremić ekskluzivno za Alo! nakon presude muškarcu koji joj je pretio smrću
Alo

Danas je Tužilaštvo donelo odluku da se muškarac koji je pretio Jovani Jeremić kazni šest meseci zatvora i izrečena mu je zabrana prilaska od godinu dana, a voditeljka ističe da je u ovom slučaju pravda zadovoljena.

Naime, Jovana se osvrnula i na napade novinara koji su sve učestaliji i istakla da je ovim primerom pokaza da niko ne može da se kači sa sedmom silom, a da ne prođe nekažnjeno.

Alo

 

- Ova odluka tužilaštva i kazna koju je dobio je pokazatelj da je država stala iza mene u ovom obračunu tako da niko više nikada neće moći da se zajebava sa novinarima, mi radimo za narod i trebalo bi da imamo status službenog lica, a posebno niko ne može da se kači sa mnom. Mora da postoje neke granice do kojih se može ići, a šta je već granica neukusa i nedozvoljenih stvari - rekla je Jovana za Alo! nakon presude.

Podsetimo, voditeljka je poznata kao osoba bez dlake na jeziku i u više navrata je ulazila u otvorene sukobe sa pojedinim javnim ličnostima koje se nisu slagale sa njenim stavom.

BRUTALNA SINDI U HALJINI OD 3.000 EVRA Ivana Stamenković izdominirala, pozirala u se*si kombinaciji, komentari samo pljušte

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading