ALIS ZANEMARIVALA DECU ZBOG DEČKA Komšinica Adaktara progovorila: Ostavljala ih je u stanu bez struje, sa po tri paštete, dok je ona putovala
Foto: Alo ilustracija

Pre nekoliko dana mediji su pisali o počecima porodice Adaktar i prevari koju je Bobana izvela s računima za struju, a sada je njena nekadašnja komšinica iz Čačka otkrila da je Alis ostavljala Adama u stanu bez struje dok je s dečkom putovala po belom svetu.

Kontroverzna porodica Adaktar vešto je pokušala da sakrije tajne svog uspeha i bogatstva koje poseduju. Dok su mnogi mislili da se radi o biznis planovima koje Adam i njegovi najbliži ne žele da iznose u javnost, ispostavilo se da se ipak radi o nizu prevara koje je ta porodica izvela.

ALIS ZANEMARIVALA DECU ZBOG DEČKA Komšinica Adaktara progovorila: Ostavljala ih je u stanu bez struje, sa po tri paštete, dok je ona putovala

Foto: Printscreen/instagram

 

- Činjenica je da je Bobana bila sposobna i vredna, ali ona nije umela da sačuva novac. Svi znamo da je prevarila čoveka za račune za struju, ali kada je obećala da će da vrati novac, ona je nekoliko meseci s decom nastavila da živi tu iako joj je električna energija bila ugašena. Bobana je sav novac koji je imala ulagala u sebe, ispunjavala je svoje hirove, nije želela da plati zaostale račune. Kada su joj u lokalima i u stanu isključili struju, ona je odlučila da da ode na more sa svojim dečkom Ćajom, a Adama i Viktoriju je ostavila same u stanu sa po tri paštete i nešto sitno novca - ispričala je nekadašnja komšinica Adama i njegove porodice, koja je kazala i da je Bobana zanemarivala decu zbog dečka:

- Ona je neko vreme rođenu decu zanemarivala zbog njega. Otići na more s njim i ostaviti decu bez hrane i struje, meni to nije normalno. Svi iz komšiluka smo ih obilazili, nosili im hranu. Jednu situaciju nikada neću zaboraviti. Penjem se u stan iznad kafića, unutra mrak, a Adam sedi na krevetu, onako sam, i liže sladoled. Tada mi je rekao da mu je mama ostavila para da svaki dan kupi po jedan sladoled - objasnila je ona, a onda se nadovezala na Bobanin odnos prema deci:

ALIS ZANEMARIVALA DECU ZBOG DEČKA Komšinica Adaktara progovorila: Ostavljala ih je u stanu bez struje, sa po tri paštete, dok je ona putovala

Printscreen

 

- Ona je uvek volela sebe i naučila je i njih da gledaju svako sebe. Adam je kao klinac trčao i govorio da će jednog dana biti bogat i poznat. Težio je uvek ka tome. Ona ih je vukla po lokalima, pomagao joj je Adam. Dok ona tetovira, on je bio u kafiću. Stalno je bio uz nju. Baš su bili vezani, mislim da su i Adam i Viktorija bili željni njene ljubavi i pažnje. Uopšte me ne čudi što je Viktorija prekinula kontakt s njima u jednom trenutku - zaključila je ona.

ADAM ADAKTAR ULEPŠAO JOVANU JEREMIĆ Voditeljka će se pojaviti u rijalitiju Adaktarovi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading