MOJA DECA NEĆE IĆI U ŠKOLU! Šok ispovest Adama Adaktara
Foto: Printscreen Pink TV

Samoprozvali kralj obrva, Adam Adaktar je otkrio detalje iz svog života koji nisu bili poznati javnosti, a mnogi su ostali bez teksta zbog njegovog izlaganja.

Kako kaže ne druži se sa javim ličnostima, ali voli da popije kafu sa pojedinim pevačicama.

MOJA DECA NEĆE IĆI U ŠKOLU! Šok ispovest Adama Adaktara

Printscreen

 

- Ne družim se sa ljudima, mogu samo da kažem sa kim imam nešto više od poslovne komunikacije. Kaća Grujić, Nikolija, od skoro i sa Vesnom Zmijanac, njenom majkom, sa kojom sam skoro ručao. Niko od njih nije bio kod mene, ni ja kod njih, su tu bili uz mene, kada sam otvarao novi lokal.

- Mene nisu zvali na rođendane, mi smo se dosta selili. Ne znam šta znači drug iz detinjstva. Imao sam poznanijke iz osnovne i srednje, ali sada mi nisu ništa značajno. Angelina je išla sa mnom na fakultet, jako mi je draga.

MOJA DECA NEĆE IĆI U ŠKOLU! Šok ispovest Adama Adaktara

Printscreen

 

Svoju suprugu je upoznao na fakultetu.

- Nisam planirao da se oženim. Karijerista sam, vodolija u hoproskopu, volim svoj prostor i slobodu. Navikao sam na neki svoj ritam, ali nikada ne bih bio osoba koja živi u stanu sam i ide do prodavnice. Desila mi se onda sve što sam mislio da neće nikada. Svi ljudi koji su kod mene da rade obrve, ja sam najveća zvezda, nikada mi se nije desilo da mi pred nekim zaklecaju kolena - rekao je Adam.

MOJA DECA NEĆE IĆI U ŠKOLU! Šok ispovest Adama Adaktara

Printscreen

 

Ispričao je kako izgleda svakodnevica njegove dece.

- Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam ja propao. Moja deca ne idu u vrtić. Anđelima mama drži privatne vrtiće, ali ruske. Ukoliko bude otvorila državne, samo tada ću ih poslati - zaključio je Adam u emisijji "Premijera - Vikend Specijal".

MISLIM DA SEVERINA IMA POREMEĆAJ LIČNOSTI Milan Popović do detalja opisao njen sukob sa sestrom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading