OBMANJUJE JAVNOST ZBOG BIVŠEG DEČKA Đina ipak u šemi s bratom Vojažom
Ataimages

Popularni mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž pojavio se na premijeri serije „U Klinču“ u kojoj ima glavnu ulogu, ali je njegov iskorak u glumačke vode ostao u senci kada se na premijeri pojavila ćerka Harisa Džinovića, Đina, s kojom je odnedavno u ljubavnoj romansi.

Iako su nebrojeno puta demantovali vezu i istakli da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, Đina se na crvenom tepihu pojavila u društvu Mihajlove majke Žane, s kojom je uklopila modnu kombinaciju i time dodatno potvrdila da uživa u ljubavi s reperom.

Budući da se tokom čitave večeri nije odvajala od „svekrve“ pored koje je sedela okrenuta leđima svim prisutnima, bezuspešno se sakrivajući od medija, privukla je dodatnu pažnju na sebe. Đina je pre samo nekoliko meseci bila devojka Mihajlovog bliskog prijatelja, fudbalera Andreja Đurića, pa je ovakvo ponašanje ćerke Harisa Džinovića dodatno šokiralo javnost.

OBMANJUJE JAVNOST ZBOG BIVŠEG DEČKA Đina ipak u šemi s bratom Vojažom

Ataimages

 

Celu situaciju dodatno je pogoršala činjenica da je upravo Andrej i upoznao repera i folkerovu ćerku i da nije ni mogao da pretpostavi da će mu drug preoteti devojku.

I dok je u javnosti dugo govorila da nije bliska s Vojažom, već da se s njim druži samo Andrej, ubrzo je promenila ploču i isticala da su Mihajlo i ona „bata i seka“.

- Mihajlo je jako kulturan dečko, moj dečko se s njim druži, znam ga iz priča, podelila sam dva, tri storija sa njegovim pesmama, ali nismo se dopisivali. Gde ja da se dopisujem s drugim muškarcima i Andrejevim drugovima. Bože sačuvaj - govorila je Đina za IDJ pre godinu dana, nakon čega joj se, kako se čini, osladilo zabranjeno voće, pa je brže-bolje posle raskida započela blizak kontakt s Veruovićem.

OBMANJUJE JAVNOST ZBOG BIVŠEG DEČKA Đina ipak u šemi s bratom Vojažom

Foto: Printscreen/instagram

 

Povodom potvrđene ljubavne romanse oglasio se i Mihajlo putem svojih društvenih mreža, vidno uznemiren što nije uspeo da obmane javnost i sakrije da je osvojio devojku svog druga.

- Đina je divna osoba s kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska prijateljstva zapravo postoje. Da, izlazimo u restorane, i da, često smo zajedno, ali smo isključivo prijatelji - napisao je on.

FINALISTA ZVEZDA GRANDA POKAZAO RANE NA KOŽI Pevač šokirao sve: Pijem tablete, neću da jadikujem!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading