"DRŽI JEZIK ZA ZUBIMA" Vojaž prvi put o incidentu na ulici o kom svi bruje, otkrio razlog sukoba sa tiktokerom 14:15 Vip 0
"MARŠ, KLOŠARU, ŠTA GLUMIŠ?!" Skandal nasred ulice, dečko prišao našem pevaču, on počeo žestoko da ga psuje (VIDEO) 13:00 Vip 0
SVE LJUBAVI ĐINE DŽINOVIĆ Prvi joj je bio fidbaler, a o vezi sa tatinim kolegom pričalo se mesecima 17:15 Vip 0
"MALA GNJIDICA" Karleuša se javno obratila Vojažu, jedan potez razbesneo pevačicu do srži 15:00 Vip 1
KAKO JE PROŠAO PRVI SUSRET NAKON RASKIDA? Breskvica otkrila da li se pozdravila sa Vojažem 22:20 Vip 0
"AKO BRESKVICA ŽELI AKCIJU SA MNOM, JA SAM ZA" Vojaž brutalno iskreno o pomirenju sa bivšom 16:30 Vip 0
"MALI, TI STVARNO NE ZNAŠ KO SAM JA?!" Đole Đogani brutalno odgovorio Vojažu nakon sramne izjave: "Da nije mene, ne bi bilo ni njega" 13:45 Vip 0
NAPADNUT VOJAŽ? Reper sav u ogrebotinama i ranama, fanovi zabrinuti, isplivale šok fotke! 09:10 Vip 0
VOJAŽA HITNO ZAUSTAVILA POLICIJA! Otkriven pravi razlog, reper pokušavao da zataška priču (FOTO) 20:00 Vip 0
VOJAŽ SLETEO S PUTA! Automobil izvlačili iz kanala, ubrzo je stigla pomoć, evo u kakvom je on stanju (VIDEO) 08:55 Vip 0
ON U "SABLJI" GLUMI VOJAŽEVOG OCA, TELOHRANITELJA ZORANA ĐINĐIĆA! Žene u Srbiji su odlepile za njim, privatan život krije 16:55 Vip 0
VOJAŽ BRUTALNO UDARIO NA STARIJE KOLEGE! Novi skandal trese estradu: "Nisam tražio potvrdu od njih..." 22:14 Vip 0
VESNA ĐOGANI ŽESTOKO IZVREĐALA ESTRADU! Na udaru ove kolege, nema nameru da se izvini, a tek šta je izgovorila za Aleksandru Prijović 22:43 Vip 0
VOJAŽ PRIZNAO ŠTA SE DESILO NAKON DUETA SA CECOM! Reper šokirao izjavom: "Zamera mi, neću da molim za pesmu!" 18:08 Vip 0
RAZIŠLI SE NUĆI I VOJAŽ Reper otkrio detalje odnosa sa kolegom: Otišli smo u različitim smerovima! 07:00 Vip 0
ŽENA PLAČE! Vojaž javno prokomentarisao Karleušu i ovaj njen potez, čeka se Jelenina reakcija! 13:07 Vip 0
KAO DA MALTRETIRAM DETE IZ PRVOG RAZREDA Karleuša surovija nego ikada: Žao mi je da ga izlupam 23:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46