PORODIČNA SVAĐA U VILI DŽINOVIĆA Sve se desilo u kasne sate, Đina sve objavila javno! (FOTO) 10:00 Vip 0
NA NJOJ PRAVO BOGATSTVO! Đina Džinović brendirana od glave do pete, samo torba joj košta više hiljada evra (FOTO) 17:55 Vip 0
"BLAM ME JE OD TATE" Đina Džinović otvorila dušu o detinjstvu i problemima koji su je uhodili: ''To mi stvara pritisak'' 13:30 Vip 0
ĆERKA MELINE I HARISA SVA U RANAMA I MODRICAMA! Ne izlazi iz kuće, trpi užasne bolove, ne zna šta da radi! (FOTO) 22:20 Vip 0
ŠTA SE DEŠAVA SA HARISOM DŽINOVIĆEM I NJEGOVOM ĆERKOM? Nije ispoštovala nijedno slavlje, a izbegla je i ova bitna dešavanja vezana za oca 08:15 Vip 0
"HARIS JE MELINU DOSLOVNO SAHRANIO" Džinovićev prijatelj otkrio strašne tvrdnje: "Posvađao se i sa rođenom ćerkom jer je stala na stranu majke" 16:45 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU MELINE I HARISA! Posle razvoda slave, danas je poseban dan za njih! 08:40 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ RASKINULA SA DEČKOM Oglasila se nakon kraha ljubavi: "To u mojoj trenutnoj situaciji poželjno" 12:15 Vip 0
HARISOVA I MELININA ĆERKA NE PRESTAJE SA GOLIŠAVIM IZDANJIMA! Top majica, trbušnjaci i šlic do kuka, objavila nikad vrelije fotke! 07:20 Vip 0
GRUDI U PRVOM PLANU I HOT POZE! Đina Džinović ne prestaje da pokazuje intimu, sada ponovo šokirala sve golišavim izdanjem! (FOTO) 20:15 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ NE PRESTAJE SA GOLIŠAVIM IZDANJIMA! Najkraći šorts i gole noge ostavile sve bez teksta, Harisu neće biti dobro! 19:35 Vip 0
"MAJKE MI, NE MOGU VIŠE" Ćerka Melina i Harisa se guši u suzama, ne može više da izdrži, potpuno se slomila (FOTO) 22:30 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ SE VRATILA U BEOGRAD Uhvaćena u provodu, izazovnim crnim kombinezonom napravila totalni haos (FOTO) 11:30 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MELINE DŽINOVIĆ NAKON RAZVODA Harisova bivša raspametila izgledom, duge noge u prvom planu, a evo ko joj pravi društvo! 08:48 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDA MELININA SESTRA! Retko se pojavljuje u medijima, a sada je njena fotografija osvanula na društvenim mrežama 07:25 Vip 0
ON JE ZET HARISA DŽINOVIĆA Đina prvi put pokazala dečka, javno razmenjuju nežnosti (FOTO) 06:00 Vip 0
OVO JE DEČKO ĐINE DŽINOVIĆ! Uhvatio je oko struka, odveo na luksuzno putovanje za Novu godinu (FOTO) 21:50 Vip 1
ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA SE NIJE POJAVILA NA NJEGOVOM KONCERTU! Pevač kratko odbrusio: "Ima preča posla" 12:10 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
TEA TAIROVIĆ NIJE PLATILA VENČANICU 18.000 EVRA Poznato ko je iskeširao za bajkovitu haljinu ukrašenu kristalima - niko iz porodice! 19:00 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 30. APRIL Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke 19:35
JOKIĆ I DENVER ČULI VAŽNE VESTI Nekoliko sati pred meč stigla informacija koja sve može da promeni, tiče se suspenzije 20:43