BIO JE UPORAN I OSVOJIO ME Marija Egelja o braku sa Aleksandrom i bebi, pa priznala da li je zahtevna trudnica
Printscreen

Voditeljka Marija Egelja jedna je od onih koja svoj emotivni život ljubomorno čuva samo za sebe. Kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Aleksandra Dabića, ljubav se dogodila na prvi pogled, a vremenom je shvatila da ostatak života želi da provede sa njim.

Prvi korak ka tome je bio sklapanje braka, a potom i stvaranje porodice, za šta su oboje bili i više nego spremni.

Harizma, čvrsti stavovi, identično razmišljanje je ono što ih je spojilo.

BIO JE UPORAN I OSVOJIO ME Marija Egelja o braku sa Aleksandrom i bebi, pa priznala da li je zahtevna trudnica

Printscreen

 

Kako si upoznala svog sadašnjeg supruga? Da li je to bila ljubav na prvi pogled?

- Upoznala nas je moja drugarica koja se udala za Aleksandrovog druga. Iako ga nije često viđala, jer je igrao fudbal u tom periodu van Srbije, poznavala ga je dovoljno da oseti da može biti za mene. Zanimljivo je da sam ja već znala njegovog brata duže vreme, a Aleksandra upoznala tek kasnije kada se vratio u Srbiju. Nakon fudbalskog angažmana u inostranstvu, sada igra za svoju dušu u ligi Beograda, a pored porodičnog biznisa ima i svoj posao. Nakon prvog susreta tražio je moj broj, bio vrlo uporan i osvojio me. Kasnije smo priznali jedno drugom da smo se odmah zaljubili na prvi pogled. 

Čime te je osvojio Aleksandar? 

- Pored toga što je prezgodan, osvojio me je svojom čistom dušom, harizmom, optimizmom, sigurnim i čvrstim životnim stavom. Iako smo oboje mladi, vrlo smo svesni i „spremni za život“, što je kod današnje omladine retkost. Sve je instant i površno nekako, a sa njim sam sto posto sigurna i spremna za sve. Obožavam kada zasmejavamo jedno drugo, ali i kada razmenjujemo mišljenja o ozbiljnim temama, mada uglavnom mislimo isto. Te džentlmenske stvari, iskrenost i kućno vaspitanje, nikada neće izaći iz mode i prestati da osvajaju. 

Kada si shvatila da je Aleksandar onaj pravi?

- U početku smo često slušali pesmu „Poseban“…naime, odmah sam znala da si poseban’, to je pevao i on meni i ja njemu, nekako se ljubav oseti da je to ta. Do sada oboje nismo imali taj osećaj, i zajedno smo ga spoznali po prvi put, što smo nedugo nakon početka veze jedno drugom i priznali. Zahvala sam Bogu na ovakvoj ljubavi, koja ulepšava i produžava zivot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Šta je to on imao što drugi momci nisu?

- Više sreće (smeh). Šalim se, naravno. Aposlutno i potpuno mi u svakom segmentu odgovara, poseban je, najposebniji. I nasmeje me i podrži i razume i voli i mazi i pazi više od onoga što sam mogla da zamislim da postoji. Da ga ne hvalim više. 

Uskoro ćeš se ostvariti u ulozi majke, da li si nestrpljiva? Kako si uopšte reagovala kada si saznala da si trudna?

- Aleksandar kaže da je odmah znao da sam u drugom stanju jer sam mu bila još posebnija i srećnija nekako. Ja sam tek pred kraj drugog meseca kada sam otišla na pregled shvatila da sam zaista trudna. Bili smo presrećni, naravno. Dok stomak nije počeo da raste nisam ni osećala da sam trudna, sve drugo je normalno. Jedva čekamo bebicu.

Jesi li zahtevna trudnica? 

- Nisam zahtevna, jer sam mažena i pažena, pa nema razloga da posebno izvoljevam, a i nisam inače takva osoba, tako da se apsolutno isto ponašam. 

Kako protiče trudnoća? Da li si i ti kao i sve trudnice imala mučnine i kako si se izborila sa time?

- Odlično, hvala Bogu i bebi na tome, koja je super i sve ide svojim tokom. Nisam imala nikakve probleme, blage glavobolje na početku trudnoće su brzo prestale tako da nemam nikakvu muku. Nadam se da će tako i ostati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

Uskoro ćeš postati mama dečaka, da li ste ti i suprug razmišljali o imenu i koje bi to bilo? Imate li neka imena u opticaju?

- Razmišljali smo. naravno. Razmišljamo još uvek. Imamo neki uži krug, pa ćemo zajedno odlučiti. 

Da li je spremna soba za bebu, jeste li već kupili neke osnovne stvari?

- Ceo stan, pa i soba za bebu je nova. Iako mi svi kažu da će spavati u našoj sobi, spreman kutak će ga čekati, pa neka odluči hoće li sa nama ili u svoju sobu

 

BIO JE UPORAN I OSVOJIO ME Marija Egelja o braku sa Aleksandrom i bebi, pa priznala da li je zahtevna trudnica

Foto: Printscreen/instagram

 

SKINULA SE EDITA, ATRIBUTI U PRVOM PLANU Pevačica pozirala i pokazala brutalnu figuru

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading